spavach
Poznat
- Poruka
- 9.101
tako to zene rade sinke kad hoce da su pozeljna roba..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dinsta se sa vise sastojaka, inace to nije to. Tako se barem radi u kuhinjiPa stp pricas da imas drugog, ako oces da te ovaj ponovo dinsta?
Objasnjenje cega? Njemu je bilo jasno da kod tebe ima prodju, cim si sama nekoliko puta inicirala seks a on iskulirao... Pa kad je pomislio da moze da ostane bez toga, ponovo se pokrenuo.
Prvo ti shvati sta hoces pa porazgovaraj sa njim, dovoljno ste odrasli za razgovor.....
pa bilo je neredovno bez obaveza....ako je u startu bila veza bez obaveza, ne razumem gde je nastao problem..
U potrebi da ipak nesto preraste u obavezu?![]()
E sad ti odma po ljubomori.pa bilo je neredovno bez obaveza))
to je zaebanoi kad je bez obaveza, ako se hne napravi neki dogovor sta ko oce)
nablize mi je istini to da je dasa imao vise frendica pa ne moz da postigne))
ma jok, to je realno. eo ti si musko pa kazi, kad musko nece sex? ako ima sex na drugoj strani.E sad ti odma po ljubomori.
Površno.ma jok, to je realno. eo ti si musko pa kazi, kad musko nece sex? ako ima sex na drugoj strani.![]()
Bas tako igrice toplo hladno me ne zanimaju,a pogadjati sta je u njegovoj glavi je besmisleno zato ignorisanje a pitati nisam htjela jer odgovor ne bi dobila…hvalama uopste tu ne treba ulaziti u analize, jer je 100% da ces u analizi pogresiti.
nego ako on ignor, i ti ignor. ako ne mozes, e ponda lepo sve na sto, pa da se razjasni i napravi neki dogovor. pa ako se dogovor ne postuje, cao.
najgora opcija je to iscekivanje i toplo hladno i pogadjanje...
iz sopstvenog iskustva, ja sam sasvim jednostavna osoba . jedini put kad me muskarac doziveo kao enigmu, je kad me savrseno bolelo uvo, a sa njim sam se vidjala jer mi je bilo dosadno..pod uslovom da ne smara..
kad mi rece covek ti si za mene enigma, razjasnili mi se oni slucajevi kad sam ja za nekog mislila da je enigma))))))
Vas dvoje ste se na početku dogovorili da to bude seks bez obaveza a sada ti želiš seks sa obavezom.......možeš samo postepeno da vaš odnos usmeriš ka seksu sa obavezom......)))))Pozdrav,on i ja smo imali odnos 4 puta na obostanu zelju i dog da ce to to da bude ff bez obaveza jer odgovara i meni i njemu.Nakon toga dopisuvanja su se nastavila ali bez ilakve teme o seksu iako sam ja predlagala seks jer je valjda to i bila poenta neob seks kad mozemo.Seks je bio odlican znam da je i njemu.Posto je meni dosadilo pisati o svemu drugom osim o onom sto zelim od njega slagala sam da imam nekog novog i da zelim da se posvetim tome.Od tada on ponovo zeli seks ali ja sam u neudomici sta da radim jer nismo dijeca da se igramo igrica i oboje smo usli u ovo sa dogovorom i ciljem…svaki savjet mi je dobrodosao
Ili frajerčina glumi nedostižnogma jok, to je realno. eo ti si musko pa kazi, kad musko nece sex? ako ima sex na drugoj strani.![]()