FaceTime

pozdrav svima

u ozbiljnoj sam vezi već 6 godina. verili smo se novembra prošle godine i u junu je trebalo da se venčamo, torta gosti i sve

verenik je otišao do australije da zaradi nešto para za našu svadbu. ja sam ostala kod kuće. ne radim ništa, nekako rad nikad nije bio za mene

u međuvremenu se dese neke loše stvari, mom vereniku poreska zapleni stan i umre mu baba, i mi raskinemo. nismo raskinuli zbog toga, već šta se desilo? pa kako ne bismo arčili impulse u romingu, uglavnom smo se čuli preko fejs tajma. i ne znam šta se desilo to veče, da li sam bila u ovulaciji ili je bio uključen neki filter, ali ja sam se sebi jako svidela na kameri i nisam mogla da prestanem da buljim u sebe, da se plazim, pokazujem dva prsta i pućim usta. naravno da nisam mogla da se skoncentrišem na njegove probleme i da ga slušam
on je tada pobesneo i raskinuo sa mnom

ko je tu zaista kriv, da li sam ja (iako ne bih rekla), šta da radim. takođe sam sad nezaposlena
dva analgina na svakih 6 sati uz puno vode
dakle, letnje kise u drugim gacama?

zar do jcue nije bila prica da si udata zena, imas muza slobodnog shvatanja pa se kreses sa simpatijom kao i on, a sad 6 godina veze, australija baba?

za one koji ovo ne shvataju, evo naivne devojcice kako se razoktrila u temi ostavte poruku nekom ko ce vas razumeti

dakle, letnje kise u drugim gacama?

zar do jcue nije bila prica da si udata zena, imas muza slobodnog shvatanja pa se kreses sa simpatijom kao i on, a sad 6 godina veze, australija baba?

za one koji ovo ne shvataju, evo naivne devojcice kako se razoktrila u temi ostavte poruku nekom ko ce vas razumeti

zar nemaš pametnija posla? evo, u nevadi i ajdahu je trenutno invazija takozvanih skakavaca mormona, možeš naći vesti, situacija je užasna

ja sam uzela slobodan dan da pošaljem svoje misli i molitve, a šta ti radiš da pomogneš?

zar nemaš pametnija posla? evo, u nevadi i ajdahu je trenutno invazija takozvanih skakavaca mormona, možeš naći vesti, situacija je užasna

ja sam uzela slobodan dan da pošaljem svoje misli i molitve, a šta ti radiš da pomogneš?

Prilozi

• IMG_20230613_142116_11zon (1).jpg
    IMG_20230613_142116_11zon (1).jpg
    121,4 KB · Pregleda: 7

Back