- Poruka
- 20
Колко имате година? Кад се тачно тај раскид десио?
ja 21, on 19. hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Колко имате година? Кад се тачно тај раскид десио?
Mene zanima šta radiš po celi dan?
Juki?pa ne znam, zvuči mi dosta narcistično to njeno umiranje, kao majke koje naprasno moraju u bolnicu na dan sinovljeve ženidbe
očigledno je plan da se bude u centru pažnje. pogotovo jer je baba bila potpuno našminkana i okićena
Ма факју бре секо.ja 21, on 19. hvala
pozdrav svima
u ozbiljnoj sam vezi već 6 godina. verili smo se novembra prošle godine i u junu je trebalo da se venčamo, torta gosti i sve
verenik je otišao do australije da zaradi nešto para za našu svadbu. ja sam ostala kod kuće. ne radim ništa, nekako rad nikad nije bio za mene
u međuvremenu se dese neke loše stvari, mom vereniku poreska zapleni stan i umre mu baba, i mi raskinemo. nismo raskinuli zbog toga, već šta se desilo? pa kako ne bismo arčili impulse u romingu, uglavnom smo se čuli preko fejs tajma. i ne znam šta se desilo to veče, da li sam bila u ovulaciji ili je bio uključen neki filter, ali ja sam se sebi jako svidela na kameri i nisam mogla da prestanem da buljim u sebe, da se plazim, pokazujem dva prsta i pućim usta. naravno da nisam mogla da se skoncentrišem na njegove probleme i da ga slušam
on je tada pobesneo i raskinuo sa mnom
ko je tu zaista kriv, da li sam ja (iako ne bih rekla), šta da radim. takođe sam sad nezaposlena
dakle, letnje kise u drugim gacama?dva analgina na svakih 6 sati uz puno vode
dakle, letnje kise u drugim gacama?
zar do jcue nije bila prica da si udata zena, imas muza slobodnog shvatanja pa se kreses sa simpatijom kao i on, a sad 6 godina veze, australija baba?
za one koji ovo ne shvataju, evo naivne devojcice kako se razoktrila u temi ostavte poruku nekom ko ce vas razumeti
zar nemaš pametnija posla? evo, u nevadi i ajdahu je trenutno invazija takozvanih skakavaca mormona, možeš naći vesti, situacija je užasna
ja sam uzela slobodan dan da pošaljem svoje misli i molitve, a šta ti radiš da pomogneš?
Džeg ne može da preboli kastraciju ***********aМа факју бре секо.![]()
Nikako.Džeg ne može da preboli kastraciju ***********a![]()
Ima i onaj.Nikako.
Samo što ovaj dzeg ima pišu i bradicu
A taman se ponadah napokon cool zenska.
Zato sto to nisi ti, vec moje unutrasnje ja. Nekad se neko Ti poklopi sa tim u meni, sto ne znaci da je kompletno ili to To Ti. I da nije, nikom nista... Uzivacu u tvojim prgavim komentarima kad tako ispizdis.a šta ti misliš da bi ikada imao od toga čak i da jesam 'cool ženska'
mislim, što se nadaš
Juhuuua šta ti misliš da bi ikada imao od toga čak i da jesam 'cool ženska'
mislim, što se nadaš
Juhuuu
Rotirali su naloge... Sad je onaj drugi banovan do sjutra u 17.30 h
Tako je to kad imaš više nikova od zuba maltene.... Pogubi se i sistem....