faceslička...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
neznam gore po begetu, misim verovatno toga nema jer ste vi gore urbani i pametniji od nas dole prostih, al evo šta se događa ovde, misim to je nekako trend među osobama kako ženskog tako i muškog pola...naime, ovde je izgleda jedina svrha fejsa da se okačiš i da ondak pratiš komentare koji su upućeni na tvoju fotku...i da shodno tome procenjuješ i vrednuješ osobu koja je dala komentar...
ne pitam da li je to zastupljeno i gore kod vas urbanih i in jer znam da nije - nego pitam šta je to, šta to znači, šta to govori o osobi koja se time bavi...misim baš mi je to neobična pojava...
hvala...

neznam gore po begetu, misim verovatno toga nema jer ste vi gore urbani i pametniji od nas dole prostih, al evo šta se događa ovde, misim to je nekako trend među osobama kako ženskog tako i muškog pola...naime, ovde je izgleda jedina svrha fejsa da se okačiš i da ondak pratiš komentare koji su upućeni na tvoju fotku...i da shodno tome procenjuješ i vrednuješ osobu koja je dala komentar...
ne pitam da li je to zastupljeno i gore kod vas urbanih i in jer znam da nije - nego pitam šta je to, šta to znači, šta to govori o osobi koja se time bavi...misim baš mi je to neobična pojava...
hvala...

A tek kada vidim kupatilske fotke kao profilne cu da riknem od smeha :zcepanje:

Ma vidi kolega, sve ti je to nezrelo i za ludnicu...

Poslednja izmena:
sve se satreste da mi objasnite...:neutral:
jepte se...
aj lock...:I

Nemo se odma ljutis, moram da odgovaram i na druge teme :lol:

Mislim da se radi o tome da klinci (a zaista mislim da ovo sto si ti opisao masovno klinci rade, dobro ima izuzetaka i medju starijim ljudima) nemaju aktivnosti koje bi im ispunile zivot, a i kada se nadju negde na kafi/picu to je da bi jedna grupa ogovarala drugu grupu. Ne pada im na pamet da komentarisu film, seriju, ne daj boze knjigu :lol: U skoli bleje po casovima jer je gradivo dosadno i nastavnici ga predaju na dosadan nacin, kod kuce malo ko sedi da nesto nauci ili procita knjgu, svi sede pred racunarom. Tako da je kacenje i komentarisanje slika po FB sasvim normalna posledica viska slobodnog vremena bez nekog smislenog sadrzaja.
Osobe koje iole imaju neku zanimaciju u zivotu to ne rade tako masovno.

Pa to mu je osnovna svrha :lol: cudno sto pitas :mrgreen:

Svaka boodala okaci fotku ( cak i tudju )i zatm skuplja lajkove i cita komentare i Bockaju se :rumenko:

Na primer napravis lazan profil sa nekom sexy devojom i dobijes 100 frenda dnevno i 1000 lajkova :malav:

glupost :aha:

:neutral:
negde sam čito da srbija prednjači po broju korisnika fejsbuka s obzirom kolko malo ima stanovnika...misim po glavi stanovnika...i to u evropi...eeeej...najviše koristimo fejs u celoj evropi...jebemtisunce...:/ prsli smo skroz...:neutral:
al dobro, manje više to...meni je bolesno da se neko okači i čeka ko će šta da mu kaže u vezi sličke...

hvala...

iskreno za mene je fb kompletna jedna glupos` :)
mislim, da, ocigledno da je smisao da se okace slike i da se cekaju komentari:)
ne znam kome je to smisaono.....

Ја сам провалио нпр да људи стављају за профилне оне где су добили највише лајкова а не оне која се њима највише свиђа..

Велика већина да, бар мојих "пријатеља" на фејсу..

...nije to bre uvek tako, cek' da ti objasnim, obicno to ide ovim redosledom , postavis neki profil i onda ljudi idu pa to sto je vidljivo lajkuju i onda se nakupi mnogo lajkova, a ovo drugo i ne obracaju paznju, valjda... :lol: a opet, moz da je promenis kad hoces, mislim ko da je bitno..... : ))

Пази, имаш прво гомилу људи који додају људе којима су једном пружили руку или рекли ћао. То под један.. Даље, знам пар људи који тако фурају само слике са највише лајкова, типа имали су по 30,40 лајкова и само се оне фурају, има и ону са по 3,4 ал та није прошла код руље и та се више не ставља никад :)

Пази, имаш прво гомилу људи који додају људе којима су једном пружили руку или рекли ћао. То под један.. Даље, знам пар људи који тако фурају само слике са највише лајкова, типа имали су по 30,40 лајкова и само се оне фурају, има и ону са по 3,4 ал та није прошла код руље и та се више не ставља никад :)

e to...:lol:

Back