Facebook

A šta ako neko nađe ljude sa kojima je zbor rata izgubio kontakt i to baš preko facebooka? Šta ako neko nema skype? Zamisli ljudi se promovišu preko facebooka. Pa to je se uvijek radilo samo u skladu sa mogućnostima.

Pronašla svojevremeno i sqenjala se najstrašnije:confused:

Od stare raje pola ih je u belosveCkim vukoebinama, ajd s njima sam se baš lepo ispričala i vozdra, ne zanima me više, ali ona polovina koja ostade u bivšem gradu, auuuu...sve go papak i islamski fundamentalista:lol:

Posle nekih komentara i statusa koje sam pročitala i dan danas imam stomačne tegobe.
I onda takvi likovi da gledaju moje fotkice sa letovanja,
ma razguli:mrgreen:

Fejs je dobar samo za marketing i to svake vrste:zper:

Pronašla svojevremeno i sqenjala se najstrašnije:confused:

Od stare raje pola ih je u belosveCkim vukoebinama, ajd s njima sam se baš lepo ispričala i vozdra, ne zanima me više, ali ona polovina koja ostade u bivšem gradu, auuuu...sve go papak i islamski fundamentalista:lol:

Posle nekih komentara i statusa koje sam pročitala i dan danas imam stomačne tegobe.
I onda takvi likovi da gledaju moje fotkice sa letovanja,
ma razguli:mrgreen:

Fejs je dobar samo za marketing i to svake vrste:zper:

akcenat je bacen na ono boldovano :cool:
sad salji linkce ;)

"Tata, jel' istina da internet zaglupljuje?"
"WTF? LOL"

Salu na stranu, ne zaglupljuje fb ljude, ti sto lajkuju sopstvene stasuse zatim pisu sta su jeli za dorucak su bili glupi i prije fejzbuka, samo sto to preko tog sajta dolazi vise do izrazaja drugima nego kad ih sretnemo na ulici.

Još jedna "pozitivna" strana Fejsbuka, za usamljene čike:roll:

Фејсбук против ЦДУ
Скандал потреса странку немачке канцеларке Ангеле Меркел. Лидер ЦДУ у покрајини Шлезвиг-Холштајн Кристијан фон Бетихер, забавља се са шеснаестогодишњом девојком, коју је упознао преко Фејсбука.

Странку немачке канцеларке Ангеле Меркел ЦДУ јуче је потресао велики скандал, када је Кристијан фон Бетихер, лидер партије у савезној покрајини Шлезвиг-Холштајн, био принуђен да поднесе оставку на тај положај због везе са шеснаестогодишњакињом.
Та веза политичара Бетихера (40) са 24 године млађом изабраницом није илегална, али је изазвала бурне реакције у владајућој партији, што је резултирало његовим оставком на лидерство у партији на нивоу покрајине.

Требало је да Фон Бетихер идуће године, после избора заказаних за мај, дође на место председника Владе покрајине Шлезвиг-Холштајн.

После хитног састанак страначких челника у Килу, званичници ЦДУ одлучили су да Фон Бетихер, ипак, остане на својој функцији у регионалном парламенту, где је та партија на власти у коалицији са Либералном демократском странком.

Компромитовани политичар је, како јавља Ројтерс, рекао да је "погрешно проценио моралну компоненту везе", а немачки Билд је објавио да се са девојком упознао преко друштвене мреже Фејсбук.
http://http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/2/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82/940214/%D0%A4%D0%B5%D1%98%D1%81%D0%B1%D1%83%D0%BA+%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2+%D0%A6%D0%94%D0%A3.html

Pa sad, kako ko razume, doživi i skonta taj fb....neko se baš preterano unese, ybga:D
A ja ću ti poslati linkić ka mojoj omiljenoj stranici Theresa crochet, ako te interesuje....možemo tamo da razmenjujemo tutorijale i šeme za heklane miljetiće:zper:

34008-img-import.jpg

:per::per:

Back