Šomi1o
Zainteresovan član
- Poruka
- 151
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sta da radim??Zakonski nema pravo da ti traze licnuvkartu na uvid. Samo policija i neke institucije gde je to neophodno.
Jasno mi je da je fb, ali oni nemaju to pravo. Ali, klimavi su zakoni za cyber prostor.Pa sta da radim??
Ovo je original fb aplikacija ,nije nista sa neta
Od juce cekam, pise mi da ce mi se obrisati za 30 dana acc ako ne posaljem infoJasno mi je da je fb, ali oni nemaju to pravo. Ali, klimavi su zakoni za cyber prostor.
Nisam imao slucaj sa tim ali strpi se malo. Imaju prevelik broj usera.
Ima vremena. Ne brini. Ja odabrao da obrisem nalog, prodje par mesi, greskom se logujem, nalog jos tu.Od juce cekam, pise mi da ce mi se obrisati za 30 dana acc ako ne posaljem info
Dobro brate ,hvala.Ima vremena. Ne brini. Ja odabrao da obrisem nalog, prodje par mesi, greskom se logujem, nalog jos tu.
Meta je uzas kompanijaA i da ,malo je glupo sto nemaju nikakav support da im se javis...
naravno da nema pravo, ali ima pravo da trazi ako zelis da nastavis da koristis njegovu uslugu.Zakonski nema pravo da ti traze licnuvkartu na uvid. Samo policija i neke institucije gde je to neophodno.
Aha. Pa eto.naravno da nema pravo, ali ima pravo da trazi ako zelis da nastavis da koristis njegovu uslugu.
to ti je isto kao sto na telefonu svakoj aplikaciji koju ubacis dozvoljavas da ti vrslja po slikama, porukama i ostalim stvarima..
prosto je.. ako neces ne moras, niko te ne tera ali neces ni koristiti.
u sustini nista ne mozes..ako oni odluce da ga brisu, obrisace.Od juce cekam, pise mi da ce mi se obrisati za 30 dana acc ako ne posaljem info
Ma i da posalju dzabe ,jer ne znam pass od emaila tog.Не знам конкретно око овога, али буди врло опрезан када ти стигне неки мејл од фејса. Поготову ако делује чудно. Има фора да провериш да ли је мејл стварно послао Фејсбук.
Кад се улогујеш, иди на settings and privacy - settings - security and login
На страни која ће ти се учитати, при дну, у одељку Advanced, требало би да имаш See recent emails from Facebook
Ако су ти они послали мејл, он мора да се види ту. Ако га нема, онда је јасно да је неки покушај преваре у питању.
Imam sliku auta na profilu, jer mi je taj profil bio namenjen za prodaju.u sustini nista ne mozes..ako oni odluce da ga brisu, obrisace.
ali ako si poslao fotku licne karte, verovatno ga nece obrisati..samo je bitno da njihov algortitam prepozna osobu sa lk sa osobama na fotkama.
fejs reaguje na prijave ako postoji osnova prijave.Pa znas kad bi davao licne podatke,pitaj ti njih sta ako ti redom ptijavis druge oce svima blokirati nalog
Pa znaci svima treba da se pogase profili ako gledamo tako...zato ti je verovatno u procesu gasenja. ne mozes da pravis profil radi reklamiranaj prodaje..za to imaju marketing sluzbu..
Ma znam ko me je prijavio ,prijavio sam i ja njega i jos 6 drugara. I nista ,eno profil mu je i dalje online.fejs reaguje na prijave ako postoji osnova prijave.
u principu gase kad ih neko prijavi.Pa znaci svima treba da se pogase profili ako gledamo tako...
Ma ***** ja njih u usta kad reaguju na jednu prijavuu principu gase kad ih neko prijavi.
meni je svojevremeno ugasen nalog jedne organizacije koji sam admioistrirao jer smo zeleli da ide kao klasican nalog a ne kao grupa
i to je sljakalo dok nas konkurencija nije prijavila![]()
Ala su postali bezobrazni jedino su mi licnu kartu trazili iz bankeImam problem neko mi je prijavio Facebook i sad mi izbacuje ovo ,ja slikam lepo licnu kartu i izbaci mi ovo crveno. Pokusao sam ponovo posle 5h
Da li zna neko sta da radim?