Facebook problem

Šomi1o

Zainteresovan član
Poruka
151
Imam problem neko mi je prijavio Facebook i sad mi izbacuje ovo ,ja slikam lepo licnu kartu i izbaci mi ovo crveno. Pokusao sam ponovo posle 5h
Da li zna neko sta da radim?

Prilozi

• Screenshot_2022-09-20-11-54-03-650_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2022-09-20-11-54-03-650_com.facebook.katana.jpg
    80,1 KB · Pregleda: 28
Zakonski nema pravo da ti traze licnuvkartu na uvid. Samo policija i neke institucije gde je to neophodno.
naravno da nema pravo, ali ima pravo da trazi ako zelis da nastavis da koristis njegovu uslugu.
to ti je isto kao sto na telefonu svakoj aplikaciji koju ubacis dozvoljavas da ti vrslja po slikama, porukama i ostalim stvarima..
prosto je.. ako neces ne moras, niko te ne tera ali neces ni koristiti.

Не знам конкретно око овога, али буди врло опрезан када ти стигне неки мејл од фејса. Поготову ако делује чудно. Има фора да провериш да ли је мејл стварно послао Фејсбук.

Кад се улогујеш, иди на settings and privacy - settings - security and login

На страни која ће ти се учитати, при дну, у одељку Advanced, требало би да имаш See recent emails from Facebook

Ако су ти они послали мејл, он мора да се види ту. Ако га нема, онда је јасно да је неки покушај преваре у питању.

Не знам конкретно око овога, али буди врло опрезан када ти стигне неки мејл од фејса. Поготову ако делује чудно. Има фора да провериш да ли је мејл стварно послао Фејсбук.

Кад се улогујеш, иди на settings and privacy - settings - security and login

На страни која ће ти се учитати, при дну, у одељку Advanced, требало би да имаш See recent emails from Facebook

Ако су ти они послали мејл, он мора да се види ту. Ако га нема, онда је јасно да је неки покушај преваре у питању.
Ma i da posalju dzabe ,jer ne znam pass od emaila tog.
Sad bih trebao da slikam licnu i da mi vrate acc ,ali nece da im se posalje slika. Ne znam iz kog razloga.
Smece tesko od community.

Ја сам заборавио лозинку и налог ми је месецима недоступан. Траже ми неки документ да сликам а ја не би да показујем слику и матични број. Шта ми предлажете?

Back