Facebook privatnost

Visociji

Aktivan član
Poruka
1.276
Pozdrav svima... preko desktopa sam namestio da ljudi koji nisu prijatelji ne mogu da mi vide profilnu sliku (vidi se ona ali ne može da se otvori veća verzija), međutim kada preko telefona sa drugog profila posetim svoj pravi nalog najnormalnije mogu da otvorim sliku preko celog ekrana. Jel postoji neko drugačije podešavanje da se i preko telefona ne može otvoriti profilna slika?

Pozdrav svima... preko desktopa sam namestio da ljudi koji nisu prijatelji ne mogu da mi vide profilnu sliku (vidi se ona ali ne može da se otvori veća verzija), međutim kada preko telefona sa drugog profila posetim svoj pravi nalog najnormalnije mogu da otvorim sliku preko celog ekrana. Jel postoji neko drugačije podešavanje da se i preko telefona ne može otvoriti profilna slika?
A preko desktopa sa drugog profila?

Misliš da se uopšte ne prikazuje?

Da malo pojasnim šta me interesuje... preko desktopa odem na profil jedne osobe koja mi nije u prijateljima i kad joj kliknem na profilnu sliku, neće da se otvori slika.

Kada preko telefona uradim to isto, slika se otvori u uvećanoj verziji, tj može da se downloaduje. Kako da se to ne dešava?

Back