Facebook - naplaćuje usluge!

Лулница

Iskusan
Poruka
5.305
Naplaćivanje poruka... neverovatno! :zroll:
Otvorila sam ovu temu da polemišemo o naplaćivanju svih usluga na Fejsbuku.

"Iako će vas prilikom registracije ili prijavljivanja na sajt Facebook dočekati sa porukom da je korišćenje društvene mreže besplatno i da će uvek biti besplatno, ovo nije prva usluga koju Facebook naplaćuje korisnicima. U oktobru je Facebook promovisao još jednu uslugu koja omogućava korisnicima da plaćanjem obezbede bolju vidljivost statusnih objava. Za 7 dolara vaša objava biće vidljiva svim vašim prijateljima."

Izvor: http://www.informacija.rs/Drustvene...ra-novi-servis-za-slanje-placenih-poruka.html

FacebookWTF.jpg

Lepo Vam ja rekoh opšte pravilo Kejnza , koje stalno "tupim" : "Nema besplatnog ručka. "

Što je kao besplatno, to te najkuplje staje, na kraju...Svih krajeva.

Uvek bilo i biće.

Što se mene tiče, sramota svakako, ali mogu ja i bez toga.

Naučila sam se da mogu bez svega.

Ionako pišem zbog sebe, i ne mora niko ni da mi vidi.

Od mene zaraditi neće.

A, ako stvarno krenu da "budale", lepo ugasim nalog i ćao dovinDŽenja.

Kao i u Realnom Životu...uvek ima drugih Ljudi, a ne da neće biti Sajtova. :manikir:

Problem rešen. :D

Tuto finito. :mrgreen:

:hvala:

Koliko ja znam, to je ako nekom nisi prijatelj, i onda sve tvoje poruke idu u Other "folder" a osoba kojoj saljes ne dobija obavestenje, ovako valjda dobija ako doplatis, ili sta vec, davno sam citao o tome.
Ma da je 100 lajkova 1 dolar, znas kako bi se FB obogatio, kakve poruke kakve bakraci, skocio bi profit za 200%.

da li si iole normalna?

Ehhh, ja sam bila jedna od onih koju Fejsbuk nije interesovao ni u jednom smislu. :aha:
I onda sam dovedena u situaciju da treba da ga koristim. :zroll:
Biće u maju 2 godine.
A naplaćivanje mi nikako ne odgovara jer nemam od čega da im platim, a i neću! :ljutko:

A ti si u pravu što me pitaš to što me pitaš jer ja imam mnooogo toga pametnijeg da radim (i o čemu da mislim, brinem) ali eto, ne plaća mi se ta glupost.
Mnogo toga sam na Fejsbuku (kao i sunasceJeca) postavljala za svoju dušu, samo za svoje oči i uši, a verovatno će jednom i to biti dovedeno u pitanje, tj da li će Fejsbuk to obrisati.
Ako bude postojala opcija da sve to moje prekopiram i postavim na neko bolje, pametnije mesto - rado ću to uraditi!
Ja sam poštovalac Anonimusa, verovala ili ne! :konfete:

Pozdrav! :zpozdrav:

Poslednja izmena:

Back