Facebook haos

C c c c, sta te provjeravaju koji djavo? :confused:

Meni majka ne smije u dzepove od farmerica da proviri tako da cesto opere farmerke sa zvakama i slicno :D Zadnji put mi oprala mjesecnu :mrgreen:

Da oni nesto sumnjaju, da misle da se drogiram, pa ajde, no cisto iz neke znatizelje koja je jaca od njih, posebno moj stari. Desilo mi se jednom da sam otisao u skolu, a zaboravio telefon, ostavio ga u dnevnu, a u inbox 100 poruka, tako da su imali sta da procitaju :lol:

Pa kad dojoh kuci: ''Sine, ko ti je ova sto ti stavlja zvjezdice na kraju svake poruke?'' :lol:

Moji roditelji ne koriste kompjuter, ali zato imam brace i sestara iz dalje familije u prijateljima, ali kada bi mi roditelji ponudili prijateljstvo, onda bih se smorio, i napravio bih novi profil...(na face izadjem na 5 min dnevno, lupim koju glupost na koju ce da se nasmeju ljudi, i to je to:))

iam pola familije na fejsu, al zabole me :lol:

mene je keva smarala oko slika na fejsu, kazhe mi da sam ko sponzorusha samo zato shto na nekim slikama imam malo veci dekolte.. z:hm:

a josh gore kad mi ukrade lap top pa ode na moj fejs, par puta se sa mog naloga dopisivala s nekima.. :roll: ja popi*dela :/

realno dok sam imao profil...kevu je bolelo uvo sta radim...a cale me je smarao hteo je da gledam slike od mojih prijatelja i sta mi pisu...al na svu srecu fb sam deaktivirao pre 3 nedelje i mnogo mi je lepse bez njega...ljudi vise ne mogu da me cimaju zbog gluposti kome trebam pozove me na fixni ili mobilni..jednostavno dojadilo mi je da se preko fb-a dopisujem sa komsinicom koja zivi na 25 cm-a od moje gajbe posto je njen stan pored mog..xD

iam pola familije na fejsu, al zabole me :lol:

mene je keva smarala oko slika na fejsu, kazhe mi da sam ko sponzorusha samo zato shto na nekim slikama imam malo veci dekolte.. z:hm:

a josh gore kad mi ukrade lap top pa ode na moj fejs, par puta se sa mog naloga dopisivala s nekima.. :roll: ja popi*dela :/

PA zamjeni sifru:confused:
Kad ti kaze nesto za sliku ti joj kazi stihove one pjesme "momci vise vole kad je otkopcano" u gotta point:D

Ljudi, da li vas roditelji ( i ostala familija) spijuniraju sa Face-a?

Mene da, i to me DOVODI DO LUDILA. :evil:

Mene niko ne spijunira, mada mi sestre i brat imaju face... Sa bratom nisam ni prijatelj a sa sestrama jesam ali one retko kad i dolaze na face... :)
Otac se time ne opterecuje, a majka ne zna ni mis da drzi...

Slazem se sa tim da ih izbacis iz prijatelja, a kada to uradis namesti da ti samo prijatelji mogu gledati profil i slike...

Pa i nisu ti neki roditelji, realno.

:zcepanje:
pa ti ih ignore... mozhesh da im zabranish pristup podacima koj ne zhelish da vide...
a i ko zna shta postavljash po fejsu... ako nije dovoljno normalno, pristojno, moralno... il' shta vetj da vide roditelji, ne bi trebao niko drugi takodje...
i nemam nishta protiv fejsa... imam ga.
ali ljudi su pocheli da zhive preko njega... -,-

Omg.. Nemojte da se uvredite, ali nisam znao da toliko roditelja prcka po stvarima svoje dece O.o

Moji nikada nisu prckali, niti po netu, niti po fonu, jedino sto bi umeli da pitaju u skoli kakav sam, ili mozda u komsiluku i to je to.. :neutral:

Back