gica
Legenda
- Poruka
- 54.803
i veliki jezik, takoe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E šefe,a samo da znaš:ta koja te zavlači je bakutaner s fakultetom...Garant pemzoška profesorica srpskog ili nečeg...Pazi kad volima sve samo da je od zlata to vole devojke izgled nije bitan samo sto vise zlata i novca
znaci omegle je sajt za upoznavanje...pa pristojna devojka nece ici na takve sajtove.![]()
Mogu ja?Definisi pristojnu devojku?![]()
Mozda da joj poseljes poruku i pitas kako je , i jel danas bolje....
Nemoj dugo da odugovlacis, da je ne smoris... Moras da uhvatis trenutak ^^
Gde je Andjelko da vam objasni kako funkcionise Omegle![]()
![]()
Mogu ja?
To je ona koja se pristojno kreše!![]()
ovako upozno sam devojku preko omegle pa na fb zanima me kako da je muvam malo je stidljiva kako da joj pridjem a da me ne blokira rekla je da sam sladak ma da to neznaci nista ja njoj uvek saljem porke ona nikad meni zanima me kako da ona meni pocne da salje izgleda da nije zanteresovana kako da pocnem da je
muvam inace predstavljen sam kao povucen tip nebi da budem napad nije me sramot nisa da napis samo da nebudem napadan i koju sliku da stvim pocetna mi je sa drugovima kako da se slikam da bude kul
![]()
omegle je ugasen, to si ti nesto sanjao!!ovako upozno sam devojku preko omegle pa na fb zanima me kako da je muvam malo je stidljiva kako da joj pridjem a da me ne blokira rekla je da sam sladak ma da to neznaci nista ja njoj uvek saljem porke ona nikad meni zanima me kako da ona meni pocne da salje izgleda da nije zanteresovana kako da pocnem da je
muvam inace predstavljen sam kao povucen tip nebi da budem napad nije me sramot nisa da napis samo da nebudem napadan i koju sliku da stvim pocetna mi je sa drugovima kako da se slikam da bude kul
![]()