😱 Za 100.000 evra "gospodari" u DUBAIJU muče influenserke na NAJJEZIVIJE NAČINE: Guše ih, vešaju o kuke, teraju da gutaju izmet i BACAJU KAO SMEĆE

a kao ne znaju..daj molim te..sve je stvar izbora.
50.000€ za par dana ne dobijas samo za seks...

vidi..
imam drugaricu.. izgleda kao milion dolara, zategnut stomak, telo, lice.. sve predispozicije da bude sponzorusa prve klase..
i znas sta radi? radi nokte.. i zaradjuje odlicno na tome.. svako ima izbore u zivotu.. nije htela da upisuje fakultet, pokrenula je rad sa noktima, odlicna je u tome, ima puno musterija i odbija nove jer ne moze da postigne... i lesi se od para.. a mogla je da prihvati pozive kojih je bilo ali nije htela jer je znala u sta se upusta... mogla je da izabere da pojede kamilje gofno i da se posle par dana vrati sa novcem koji ce ovde zaraditi za par godina ali to kod nje nije opcija... ne zeli to da radi... svi imaju izbore.
I dalje se ne razumemo. Da li je pristanak da se jede kamilje ***** istovremeno i pristanak da
te neko odere živu?

I dalje se ne razumemo. Da li je pristanak da se jede kamilje ***** istovremeno i pristanak da
te neko odere živu?
naravno da ne
ali brate znas u sta se upustas..
recicu ti pricu iz devedesetih..jednom poznaniku su ukrali auto i posto je on znao neke likove on se raspitao da li mu auto moze biti pronadjen i dobija odgovor da su nasli auto, moze da se vrati ali ce tad dugovati uslugu krimosima..i ovaj je odbio..radije se oprostio od kola nego da duguje uslugu krimosima..opet dolazimo do izbora... velike pare donose velike rizike.

i da me ne shvatis pogresno..ne opravdavam te likove sto rade te stvari.. to je strasno i za bilo koje krivicno delo (nanosenje povreda i slicno) moraju da odgovaraju ali oni ne bi imali na kome da se izivljavaju da devojke dobrovoljno ne pristaju na to zbog velikog novca koji dobijaju posle.

ne znam da li si procitala ceo clanak?
lepo i jasno kazu ono sta si rekla "pristaju na seks ali ne i ovo drugo.."
elitna prostitutka za noc zaradi par stotina evra, ona pristaje samo na seks
..ove zarade par hiljada evra po noci.. znaju da to nije samo seks.

Poslednja izmena:
Da , za sex a ne da ih neko žive secka, pali i ko zna šta još. I opet se provlači priča, pošten rad.
I osudjivanje da je neko debil jer se zeznuo u proceni.
Naravno da je debil, kao i oni koji uplaćuju goleme iznose nepoznatim ljudima s neta koji im kažu da će im višestruko uvećati njihov novac koji ionako nije malen. Oni jesu prevareni i jesu nekakve žrtve prijevare ali su i ujedno i vrlo loši i pohlepnii ljudi. Tako i ove djevojke, one jesu žrtve tih malo reći perverznih radnji, a možda su i žrtve prevare ali opet radi se o jako lošim djevojkama. Ne kažem da su one to zasluzile, ali moral im svakako nije na visokoj razini, a vjerovatno ni inteligencija.

naravno da ne
ali brate znas u sta se upustas..
recicu ti pricu iz devedesetih..jednom poznaniku su ukrali auto i posto je on znao neke likove on se raspita da li mu auto moze biti pronadjen i dobija odgovor da su nasli auto, moze da se vrati ali ce tad dugovati uslugu krimosima..i ovaj je odbio..radije se oprostio od kola nego da duguje uslugu krimosima..opet dolazimo do izbora... velike pare donose velike rizike.

i da me ne shvatis pogresno..ne opravdavam te likove sto rade te stvari.. to je strasno i za bilo koje krivicno delo (nanosenje povreda i slicno) moraju da odgovaraju ali oni ne bi imali na kome da se izivljavaju da devojke dobrovoljno ne pristaju na to zbog velikog novca koji dobijaju posle.

ne znam da li si procitala ceo clanak?
lepo i jasno kazu ono sta si rekla "pristaju na seks ali ne i ovo drugo.."
elitna prostitutka za noc zaradi par stotina evra, ona pristaje samo na seks
..ove zarade par hiljada evra po noci.. znaju da to nije samo seks.
Pročitala i već dala svoje mišljenje.

Ne..prvo mora da postoji potraznja da bi neko napravio proizvod...
Ja sam gladan (potraznja), ja sam napravio hleb, kupi ga (ponuda)..vrlo je jednostavno...
Razmisli Dzordzi, samo razmisli pre nego nesto prihvatis zdravo za gotovo...
ne bas.. sta ako potraznja gladni kazu.."zelim 'leba"..onda nastaje i proizvodnja, otvore se pekare :mrgreen:

kazu neke devojke..hocu na brzinu da zaradim velike pare (potraznja).. odmah se stvori i ponuda za njih neka te onda krese ker (proizvodnja).

ne bas.. sta ako potraznja gladni kazu.."zelim 'leba"..onda nastaje i proizvodnja, otvore se pekare :mrgreen:

kazu neke devojke..hocu na brzinu da zaradim velike pare (potraznja).. odmah se stvori i ponuda za njih neka te onda krese ker (proizvodnja).

Ja ne znam ko je ovde ponuda a ko potražnja ali znam da su ti koji traže i te koje pristaju na to zbog para, duboko i debelo poremećeni.

Back