F1....

*november rain*:
bleach:
e to je nesto sto nikada nisam pratila... nije da mislim da je besmisleno ili da ne volim, nego jednostavno tako... nisam...
a cula sam za sva imena koja ste spomenuli (((:
/me is proud 8)
da...isto... :wink:

ni ja nisam pratila niti me je nesto mnogo zanimalo do ovog leta. mislim da sam ^^^ negde vec rekla da sam bila na beranovcu, na trkama, i bilo je loooodnica. tako sam blizu stajala pored staze(drustvo je krivo za to :lol: ) i bas je bilo zesce...od tada bas redovno ih pratim.

probaj, you might like it

bebidoll:
*november rain*:
bleach:
e to je nesto sto nikada nisam pratila... nije da mislim da je besmisleno ili da ne volim, nego jednostavno tako... nisam...
a cula sam za sva imena koja ste spomenuli (((:
/me is proud 8)
da...isto... :wink:

ni ja nisam pratila niti me je nesto mnogo zanimalo do ovog leta. mislim da sam ^^^ negde vec rekla da sam bila na beranovcu, na trkama, i bilo je loooodnica. tako sam blizu stajala pored trake(drustvo je krivo za to :lol: ) i bas je bilo zesce...od tada bas redovno ih pratim.

probaj, you might like it
Bio sam i ja samo nekoliko metara od staze kad je bila trka motora,i imam zakljucak da su mnogo bolje moto trke nego auto trke...Motori mnogo brze idu a i volim zvik dicatija

nisam bila na moto trkama ali sam zato isla u Borice na moto skup. to je bilo extra!

u stvari, moze se reci da sam stajala na stazi jer, jer...oooh wwooooooooow..

crazzzyyyy

bebidoll:
nisam bila na moto trkama ali sam zato isla u Borice na moto skup. to je bilo extra!

u stvari, moze se reci da sam stajala na stazi jer, jer...oooh wwooooooooow..

crazzzyyyy
Ma samo ti nadji priliku da prisustvujes moto trkama,ima da ti ostane u pamcenju,meni jeste jer je bas nesto spec kad pored tebe projuri kawasaki 280 km/h...To se treba doziveti.

Meni je tako smor f1 :shock: .... Samo kosarka,vatreni da vatreniji ne moze biti navijac Saacramento Kingsa,poznatis kao Kraljevi i Peddje Stojakovica poznatog kao Peja :wink:
F1 je glup jer nema rezultata i lopte.Uh mnogo volim loptu 8)

snaja88:
Meni je tako smor f1 :shock: .... Samo kosarka,vatreni da vatreniji ne moze biti navijac Saacramento Kingsa,poznatis kao Kraljevi i Peddje Stojakovica poznatog kao Peja :wink:
F1 je glup jer nema rezultata i lopte.Uh mnogo volim loptu 8)

kako nema rezultata?? f1 je bas strava sport za one koji znaju u tome da uzivaju, a sto se tice ball-a..i ja volim kings-e. bila sam na veoma zestokoj sacramento vs. raptors utakmici ove godine...uuh.. mada da ne prelazim na drugu temu!! ovde JEDINO o F1!!

pz

Back