F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lilja ima dva nova kera..Mali Mrki NO i Mara Opajdara bretonka
Magi oženila sina , čeka unuče
Pometeni otišao da se švrćka po Americi
Mari se više igra manje svrne ovde
Ja upisujem decu u srednje škole i fakultete--:lol:

u preletu dok popijem kafu i napravim spisak šta mi sve treba za tortu....ću pravim s malinama i rolatima .....ogromnuuuuuuuuuuu
i da je spakujem u kutije, pa u onaj ručni frižuder pa u selo.....Treba da nas bude preko 20 komata

u preletu dok popijem kafu i napravim spisak šta mi sve treba za tortu....ću pravim s malinama i rolatima .....ogromnuuuuuuuuuuu
i da je spakujem u kutije, pa u onaj ručni frižuder pa u selo.....Treba da nas bude preko 20 komata

:think: Ljiljo ja bih ponela rolate, ako tereba skuvala i fil i kad stignem u selo naredjala tortu..Najsigurniji nacin da stigne kako treba na odrediste :aha:

Dobro jutro :kafa:

Kupila 2kg malina.....2kg kajsija mekih da napravim džemić kojim ću da premažem 3 rolata velika za tortu......ne htedoh da kupujem džem u tegli, ovaj će da miriši na sveže kajsije ......još samo noćas da sve to iznapravim :lol:

img1824-1.jpg

Шта торта..а пре торте џем :rotf: мислим да је најпаметније да идеш кући и да очистиш кајсијице и полако кренеш да их крчкаш :mrgreen:

:vatromet: уписала се,буџет, напокон.:worth:

:zag::zag::zag::zag::zag::zag:
:vatromet:

čestitamoooooooooooooooooooooooooooooo :worth:

- - - - - - - - - -

Шта торта..а пре торте џем :rotf: мислим да је најпаметније да идеш кући и да очистиш кајсијице и полако кренеш да их крчкаш :mrgreen:

sve ću ja to noćaske :tease:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back