F.C. Liverpool

Mozda Milan na osnovu sinocne igre i nije zasluzio da prodje psv,ali to je jedna utakmica(ubedljivo najgora milana ove sezone) al' morali su i oni jednom da imaju srece.Zasluzili su posle svega sto su uradili ove sezone.koliko puta su ekipe koje su igrale bunker protiv milana i jednom presle pola izvukle bod ili sva tri?
E,sad drago mi je zbog Liverpoola al' je Milan ipak jaca ekipa.zavisi dosta i od toga da l' ce Milan uzeti seriu a.Ako uzmu titulu, i umor ih vec stize,a liverpool dobro grize...mada ne verujem. Milan je ipak jaci.

Bez uvrede, ali ako se razumes u zivot jedna bitka ne znaci rat!Onako, onako iskusni timovi prolaze kad drugacije ne moze.
ovi nikako nisu zasluzili da idu u finale
Bez komentara :shock:
Jel tako za tim koji je lako pobedio skoro sve najbolje timove sveta u prethodnoj sezoni.Barsa, Inter,Mancester, padali su jedan za drugim kao da su od secera a ne 'kamena'.

Kako Barsa?Pa lepo-ko bi prosao da je ono bio dvomec, na ispadanje :wink: Jos da ne pominjem da bi se o Ronaldinjovom golu govorilo kao o utesnom. :wink:

Ma ne govorim ja o uopstenom skoru, vec iskljucivo o toj utakmici sa PSV-om, za koju su svi rekli da je Milan uz cistu srecu prosao dalje!!! A kad ti neko da gol u poslednjem minutu, iako si pre toga imao maltene siguran prolazak dalje, onda kontas da neke stvari bas i nisu fer!
NIje mi bilo toliko zao ni za Barsu, ni za Juve, ni za Celzi...za PSV nikad nisam navijala, a Milan mi je uvek bio super tim...ali mi je jako bilo zao za PSV...pa sve sto je receno, receno je vise u afektu!
Mislim, sto da ne...kad je Porto mogao prosle godine, sto ne bi neki autsajder prosao i ove godine!?
I nisam ovde da bih bilo koga vredjala, niti da bih se svadjala...samo mi je bilo krivo, nista vise! :cry:

38.gif
38.gif
38.gif

38.gif
38.gif
38.gif

38.gif
38.gif
38.gif

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Back