Stratosphere8 Zainteresovan član Poruka 189 13.02.2022. u 22:10 - Eyfel Parfemi #1 Pozdrav, da li ste probali parfeme iz Eyfel-a i kakvo iskustvo imate? Što se mene tiče, "potrefe" mirisnu notu, ali ne traju pretjerano dugo. Prilozi 2000_5d7bc5ec9c591.jpg 103,1 KB · Pregleda: 13
Pozdrav, da li ste probali parfeme iz Eyfel-a i kakvo iskustvo imate? Što se mene tiče, "potrefe" mirisnu notu, ali ne traju pretjerano dugo.
DarkMoon Legenda Poruka 55.511 13.02.2022. u 23:06 - Eyfel Parfemi #2 Stratosphere8: Pozdrav, da li ste probali parfeme iz Eyfel-a i kakvo iskustvo imate? Što se mene tiče, "potrefe" mirisnu notu, ali ne traju pretjerano dugo. Kliknite za proširenje... Nisam imao ,ali sto se tice dugotrajnosti mirisa Iv Rocher ,Kalvin Klein su vrh .
Stratosphere8: Pozdrav, da li ste probali parfeme iz Eyfel-a i kakvo iskustvo imate? Što se mene tiče, "potrefe" mirisnu notu, ali ne traju pretjerano dugo. Kliknite za proširenje... Nisam imao ,ali sto se tice dugotrajnosti mirisa Iv Rocher ,Kalvin Klein su vrh .
gost 333986 Legenda Poruka 58.056 13.02.2022. u 23:18 - Eyfel Parfemi #3 Stratosphere8: Pozdrav, da li ste probali parfeme iz Eyfel-a i kakvo iskustvo imate? Što se mene tiče, "potrefe" mirisnu notu, ali ne traju pretjerano dugo. Kliknite za proširenje... nisam
Stratosphere8: Pozdrav, da li ste probali parfeme iz Eyfel-a i kakvo iskustvo imate? Što se mene tiče, "potrefe" mirisnu notu, ali ne traju pretjerano dugo. Kliknite za proširenje... nisam