Eyesburn!!

Ne znam šta si napisala, ali i ja bih te obrisao.

Odličan bend, i ne slažem se da bi Kojot bolje prošao sa "Dead Ideas". Oni nisu bili NIMALO komercijalni da bi bolje prošao sa njima. Eyesburn sam gledao nebrojeno puta, i nisam bio neki lud fan, ali imam sve njihove originalne diskove, i kupovao bi ih i dalje da se kako tako pomogne održavanje takvog benda u životu. Nažalost, bend se raspao i sad ne znam tačno šta rade ostali članovi, ali sam čuo (a onda se i uverio) da Alek lupeta u bubanj Grand Prdakšn-a. Ok, jasno je meni da od roka ne može da se živi, ali... sa konja na magarca, Alek? Iz đakuzija u septičku jamu?! KONJU JEDAN!!!! :kletva:

Pa dobro mozda nebi komercijalnije bolje prosao sa Dead Ideas,ali oni imali mnogo veci potencijal nego Eyesburn,barem po meni!Ali Dead Ideas je legendaran bend,a ovi to nikad nece biti!

naleteo na ovo, pa reko da obavestim..

Kojot najavio novi bend nalik Eyesburnu!

Srpski reggae muzičar Hornsman Coyote u intervjuu za "Večernje novosti" najavio novi muzički projekat.

Na pitanje novinara da li mu nedostaju nastupi sa Eyesburnom, Kojot objašnjava da je okupio polovinu benda i da sa njima trenutno uvežbava nove pesme. " Za sada još nemamo ime, ali imamo šest pesama koje uvežbavamo. Nova grupa je nešto nalik „Ajsbrnu“, tako da će uskoro biti i koncerata, i proba i albuma" rekao je Kojot. On, međutim, nije naglasio sa kojim muzičarima trenutno radi.

http://www.balkanrock.com/index.php/Vesti-iz-regiona/kojot-najavio-novi-bend-nalik-eyesburnu.html

Back