Eyesburn

• Začetnik teme Začetnik teme M@RIJ@
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mogu ja, mogu ja? Moja omiljena je Foolin I&I, mislim, bas je, ono, suuper... A onda mi se svidja jedna, a veliki ce mi pomoci kako se zove, dakle, ide ovako "Inside you're building your home, then someone comes and burns your own, yeah, yeeeah" itd. Ako sam ovakvo pitanje vec jednom postavila, molim za oprost, ne citam cesto postove i to...

guitarrr_babe:
Ohohoho, pa ova tema je vaskrsla! (Kad bi mi neko jos samo rekao zasto se jos uvek odusevlajvam vaskrsavanjem tema... what the heck...) Bjesovi su Bjesovi, a kakav koncert je to skoro bio? Me nah know?!
bio je sad u petak veeeeeeeeliki koncert eyesburn-a u veeeeeelikoj bioskopskoj sali doma omladino i bilo je preeeeeeeeepuno:)
ne stvarno bilo je super,obelezavanje dest godina postojanja grupe i odlazak na turneju (evropsku) sa soulfly!hihi...

,neeeeeeeeeeeeee,nisam bila :cry: :cry: zato shto su sve pare prethodno otishle na kartu za eb koncert:)))svi koji su bili kazu da je bilo ....mmmmmmmmmmm......nikad bolja reggae svirka...ti jesi li bila?? 8)

UrBaNiYaK:
a zar ne mislite da oni malo kopiraju asian dub foundation, a asian dub kopira rage against the machine???

Joj, pa ne znam... Moguce, mislim to sa ADF i RATM, ali nisam sigurna da Eyesburn bas lice na ADF. Kako je to vidim, ADF imaju malo vise, jelte, orijentalog smeka, i malo su vise ulicni nego EB, ne znam zasto, ali tako mi izgleda.

E TO ZA DISKORD,U POCHETKU SU AJD KAO OK BILI,KAO NESHTO NOVO I DOBRO ZVUCHI ,A POSLE ...VEC SE NAVIKNESH NA SKORO PA ISTE MELODIJE,MADA DOBRA IM JE ONA ZEJDNICHKA SA KOJOTOM...U SUSHTINI CEO KONCERT JE SOOPER OSMISHLJEN... :idea:

foolcontrol:
E TO ZA DISKORD,U POCHETKU SU AJD KAO OK BILI,KAO NESHTO NOVO I DOBRO ZVUCHI ,A POSLE ...VEC SE NAVIKNESH NA SKORO PA ISTE MELODIJE,MADA DOBRA IM JE ONA ZEJDNICHKA SA KOJOTOM...U SUSHTINI CEO KONCERT JE SOOPER OSMISHLJEN... :idea:

super osmisljen? bio je sasvim normalan...mada naravno odlican jer je svirao, jel te, eyesburn, a i discord je bash dobro svirao, nemos da poreknes...

foolcontrol:
e,pa kada sam rekla ,,super osmishljen,, mislila sam na mesto gde je odrzan koncert-bioskopska sala,shto nije chest sluchaj ovde kod nas,a koncert kao koncert je bio odlichan,naravno...

pa nije....i brejkersi su sad skoro bili u bioskopskoj sali...nije ima bas dosta koncerata u bioskopskoj sali

Back