Extended torbanje

Neam pojma, samo sam provalio da na mojoj SME ručki kad podesim isti antiskating i tracking force ništa ne valja. Imaš ti onu test-ploču?

Ma ne radi se to tako. Prvo motas teg kontra da ti rucica pliva, da nije ni skroz gore ni skroz dole. Onda pomaknes na pola, kao npr. da svira na pola ploce. I tada stelas anti skejting. Rucica mora biti u mestu, ne sme ici ni levo ni desno. Onda Nazad stavis na nulu onu plastiku (jer kad rucica pliva, to i je nula) E tada stelas tezinu. I to ti je sve. Ploca ti ni ne treba.

Kod mene ima za antiskating neki tegić koji visi o koncu.. jebeno izdrkana ručka za naštelovati. Onaj FLAC što si čuo je sa tako razdrndanom ručkom napravljen :D

Zasto ce mu to. Anti skejting je samo to, da rucica kad je u "vazduhu" slobodno da je ne drzis rukom, da ne bezi prema unutra ni prema pocetku. Ona kako je ostavis tako mora stajati. To je zato da ne bi levu ili desnu brazdu vise igla citala, nego ravnomerno.

Stvarno mi je cudno za taj teg. E ko ti je kriv kad imas Thorensa umesto 1210.:)

A Flac je dobar, ali stvar je vrhunska.:) To je kantri?

Pa znam šta je antiskating, ja sam odavno doktor za sve to. :) Samo ti kažem da je na SME čudno rešenje.

Da, kantri i to neki nemački bend, Truck-Stop. Al sviraju ko da su iz Dodž Sitija **** te sunce!

Pa znam šta je antiskating, ja sam odavno doktor za sve to. :) Samo ti kažem da je na SME čudno rešenje.

Da, kantri i to neki nemački bend, Truck-Stop. Al sviraju ko da su iz Dodž Sitija **** te sunce!

Ma kako ne, yebeno dobro sviraju.:)

Evo vidi di ja sve nadjem sto mi treba, i reci da nisam King. Svega se ja setim.:)

Tako nisam znao kako se skida maska sa telefona i mislio, mislio i setim se da bi mogao neko staviti na youtube i tamo nadjem.

Odusevljen sam sobom.:)

ti to jer si na dijeti pa ti treba fizicke aktivnosti..?
2v9ajia.jpg

Koja krmacha.

Back