Explicitne slike

Auuu bre nit manjeg qrca nit vece dreke....
brickwall.gif

Imas li ti marija888 drugove? Ako vec ne verujes decku (!?
wacko.gif
) onda zamoli najboljeg druga da ga pozove i kaze mu: ''Slusaj, marija je pred udajom...nazoves li jos jednom naj#%"& ti se #$&" budalo jedna neizivljena!!!'' Naravno, text prilagodi svojim potrebama...
kava.gif
kava.gif

Samuraj, slicno kao stoa sm i ja predlozio... Sasvim se slazem... Ukoliko ovo ne urodi plodom tu je i susret oci u oci tj. pesnice u oci. Naravno ako ti je nije previse stalo do bivseg da bi ovo iradila. Ako jeste onda preispitaj svoja osecanja i ne zajebavaj sadasnjeg decka...

esperanca137:
Mnogo si bre pametan Aleks.Nadam se da neces da se uobrazis sad.Zeznuo si i Moldera

Čašu meda još niko ne popi
da je čašom žuči ne zagorči
čaša meda ište čašu žuči
smiješane najlakše se piju :D ;)

Nisam ja dzabe bio djak generacije i prvi na republickom takmicenju masinskih skola!!! :lol: :lol: :lol:

"Čašu meda jošt niko ne popi
sto je čašom žuči ne zagorči
čaša meda ište čašu žuči
smiješane najlakše se piju."

E ovaj je dobar, i sam sam se dvoumio da li taj da stavim!

"Treba biti pametan u tim stvarima...posebno kad imas posla s' budalama...znas...
Jer ti mozes da predvidis postupak jednog normalnog coveka,ali ne mozes da predvidis postupak jedne budale.Odnosno mozes,al' to je katastrofa."
Moram da priznam da sam od sinoc razmisljao o ovoj situaciji.Dokon mozak.A dokon mozak je djavolovo igraliste. I ne znam sta bih rekao...osim...sto bi rekli anglo-saksonci "face your fear".
Prvi decko ti je bio bolid..klasican...mada ti ni taj sada nije mnogo bolji (citajuci ono sto si pisala) od tog bivseg. Tom bivsem AKO MOZES lepo objasni da te ne uznemirava. Ili reci tom svom aktuelnom decku da te ovaj bivsi uznemirava ili jednostavno reci sta se stavrno desilo.Zasto bi zivela u strahu.
Mislim decko umislio da ste sudbinski odabrani za kres kombinaciju!!! :shock: Kakvo ludilo! Gde mu je svalerski nagon za avanturom i ostavljanja bivsih samo u lepom secanju.Bas je mamlaz.Nikad od njega nece biti shvaler,samo gnjida.

P.S. uvek kada ulazim negde razgledam okolo.Trazim kameru.Valjda profesionalna deformacija,hehehe.Sve ozvuceno i sve "pokriveno"..." I ne ljuti ' velikog brata ' ,nasmesi mu se iz potaje..."

dacci:
E MARIJA DA LI ZNAS KAKO CRNOGORAC **** CURKU?

OKRENI SE DA TI POKAZEM!

Ovako kako si ti sada opisao ja zami$ljam sledecu eksplicitnu scenu.

Dok Marija stoji 6-7 metara od tebe na drugom kraju velike sobe i zami$ljeno gleda kroz prozor ti joj spu$tenih gatja vikne$ sa vrata:

- Okreni se da ti pokazhem kako crnogorac **** curku!

Marija se okrece i stavlja ruku na zinuta usta dok su joj ochi svezhe izbechene od tog sramotnog i $okantnog ZOO prizora :twisted:

hehe

uf sine koja drama! ! ! ! ! ! ! !

Marija sine, ako bivsi krene da se konkretnije ku..rci sa slicicama STISNI PETLJU, PRAY FOR THE BEST i izdeklamuj sve sadasnjem. Ako te voli nema tog ponosa (koji u ovom slucaju i nije direktno ugrozen) koji ce ga spreciti da te razume i pomogne ti da prebrodis krizu.

I 100% sam sigurna da ti je to jedino resenje a isto tako sam sigurna da to moras da uradis sto pre (ako bivsi ne prestane).

Sto se tice ovih zluradih komentara apsoltno ne verujem da nas Marija farba, mada vecitim zagovornicima nekih teorija zavere to uvek pada na pamet. Odbijam da verujem jer ako ste u pravu ispade da se po ovim stranama seta sve vise svakakvih psihopaticica.....

eto moje skromno misljenje za koje vas molim da ne uzimate za ozbiljno i ne opanjkavate dalje ako vam se ne svidja.....

pozzzzz

marija888:
Imam skoro savrsenu vezu vec godinu i po dana i vec oboje razmisljamo o zajednickoj buducnosti.Ali s vremena na vreme mi se javi bivsi decko koji hoce da se vidjamo bez obzira na moju vezu jer ga zanima samo sex.On mi je bio prvi decko i imali smo obicaj da se poneka vidimo u tu svrhu ali sada ne mogu da mu objasnim da ne zelim da imam vise nista s njim i da ne postoji ni najmanja sansa da na bilo koji nacin ugrizim vezu koju imam.Kad sam se tek smuvala sa sadasnjim ispricala sam mu sve o sebi i znao je sve u vezi moje proslosti i bivseg.Upravo jer je znao da mi je bio prvi i da sam ga volela onako kako sam jedino mogla da volim u tim godinama,ne moze da ga ponese.jednostavno ga mrzi,kao i pomisao da me je taj nekada imao.Izmedju ostalog pre oko mesec dana javi mi se bivsi i posto posle duzeg insistiranja nista nije postigao,posalje mi mms-om sliku na kojoj on i ja ''vodimo ljubav''.Slike su grozne i sto je najgore nisam imala pojma da postoje.Mutne su ali se mi jasno vidimo kao i ono sta radimo.On mi navodno ne preti tim slikama vec ih je samo poslao da me podseti ''nekadasnje strasti'',ali znam da me drzi u saci i da moze da mi unisti zivot kad pozeli.Decku ne smem nista da kazem,ali znam da kad bi video slike ostavio bi me istog trena.Iako su te slike stare 4-5 godina,mogao bi vrelo lako da poveruje da sam ga mozda cak i prevarila,da su skorasnje ili ko zna sta jos.Ja ga volim dovoljno da ceo zivot provedem sa njim ali znam da ce sve to pasti u vodu ako se tako nesto desi.Vec mesec dana ne mogu da spavam,cak i on je primetio da se ponasam cudno a kako i ne bi.Razmisljam da promenim br.mobilnog ali ne znam da li to ista pomoglo.Pomozite ako znate kako,ja vise stavrno ne znam sta da radim.

Da vidimo...
Jednog dana kada se udaš, u sećanju će ostati "bivši momci".
Tvom mužu će u sećanju biti "sve bivše"
Ali svi oni treba da ostanu u vašem sećanju na nekoj polici uspomena.
To je deo života svakog od nas.

A za seksualno uznemiravanje hm...
Znam da u našoj patrijahalnoj sredini nije lako ženi, ali preseci te ga prijavi sledeći put!
Momak koji je fotokopirao slike svoje bvše devojke i polepio po gradu, dobio je "lep boravak " od 6 meseci, bezuslovno.
Sad da li je bilo letovanje ili zimovanje nemam pojma.
Ali prvo mu pošalji odgovor na takav mms da to može da zadrži za sebe i da se samo seća kad je nesposoban da nadje drugu.
Naravno, pomeni mu da je to kažnjivo.
Obično se iza takvih "muškarčina" kriju kukavice pa je verovatnoća da će prestati 99.99%

Марија,
Ако ти је садашњи дечко прави мушкарац, неће те оставити када му искрено изнесеш проблем. Ако је п...., *ебеш кућу, како мислиш да живиш са њим до краја живота?
Дакле, реци му за проблем и покажи му слику (ако је ниси избрисала). Буди искрена. Постави се тако да он верује да ти је потребна његова заштита. Нек се осећа важно. Мене је брига за то с ким је била моја девојка пре мене. Када би је бивши уцењивао, волео бих да знам ко је тај, чисто да му повећам број костију у организму (простом деобом), ако јавно објави слике.
Само храбро, можда ће све проћи много лакше но што мислиш!

Izlincovase coveka. :lol: Rulja...

Ali ja i dalje ne kontam...jel on pretio ili nije? Jel ucenjivao ili nije? Ona kaze da jos nije...pa samim tim po meni nije za sada uradio nista tako kriminalno.
A i mislim da bi bilo pozeljno pre nekog paljenja na lomaci cuti i njegovu verziju dogadjaja. Sumnjam da bi prica bila ista. Nije da ga branim ali samo mi smeta sto tako napadaju nekog ko "u ocima pravde" jos nije nista ucinio. Mada i ta pravda je zeznuta tek kad nekog ubiju onda se dokaze da je kriminalac. 15 njih bi ga tuklo.... :?

Back