Imam skoro savrsenu vezu vec godinu i po dana i vec oboje razmisljamo o zajednickoj buducnosti.Ali s vremena na vreme mi se javi bivsi decko koji hoce da se vidjamo bez obzira na moju vezu jer ga zanima samo sex.On mi je bio prvi decko i imali smo obicaj da se poneka vidimo u tu svrhu ali sada ne mogu da mu objasnim da ne zelim da imam vise nista s njim i da ne postoji ni najmanja sansa da na bilo koji nacin ugrizim vezu koju imam.Kad sam se tek smuvala sa sadasnjim ispricala sam mu sve o sebi i znao je sve u vezi moje proslosti i bivseg.Upravo jer je znao da mi je bio prvi i da sam ga volela onako kako sam jedino mogla da volim u tim godinama,ne moze da ga ponese.jednostavno ga mrzi,kao i pomisao da me je taj nekada imao.Izmedju ostalog pre oko mesec dana javi mi se bivsi i posto posle duzeg insistiranja nista nije postigao,posalje mi mms-om sliku na kojoj on i ja ''vodimo ljubav''.Slike su grozne i sto je najgore nisam imala pojma da postoje.Mutne su ali se mi jasno vidimo kao i ono sta radimo.On mi navodno ne preti tim slikama vec ih je samo poslao da me podseti ''nekadasnje strasti'',ali znam da me drzi u saci i da moze da mi unisti zivot kad pozeli.Decku ne smem nista da kazem,ali znam da kad bi video slike ostavio bi me istog trena.Iako su te slike stare 4-5 godina,mogao bi vrelo lako da poveruje da sam ga mozda cak i prevarila,da su skorasnje ili ko zna sta jos.Ja ga volim dovoljno da ceo zivot provedem sa njim ali znam da ce sve to pasti u vodu ako se tako nesto desi.Vec mesec dana ne mogu da spavam,cak i on je primetio da se ponasam cudno a kako i ne bi.Razmisljam da promenim br.mobilnog ali ne znam da li to ista pomoglo.Pomozite ako znate kako,ja vise stavrno ne znam sta da radim.