Exit se seli na plažu Jaz?

Natalija 05. decembar 2013. 12:43 #2742683
Exit u Novom Sadu će se održati 10-13. jula....ODRŽAĆE SE A ovde je reč o Sea dance festivalu, čini mi se sponzorisan od strane exita ili nešto tako :))) biće reči o tome popodne, tako da posetite exitfest.org

Ocenite Preporučujem 0 Ne preporučujem 0Odgovorite na komentar

Organizatori EXIT-a uvek u ovo doba godine puštaju tu priču o navodnom preseljenju i izmeštanju festivala , pošto se sada projektuju republički , gradski i pokrajnski budžeti za narednu godinupa time šalju upozorenje svakoj vlasti da ih ima u vidu , a do sada je to uvek uspevalo bez obzira dal su u pitanju bili žuti , DSS ,radikali , SNS , LSV , G17 ,SPS .... nijedna partija bez obzira na ideološki predznak se nije usudila da baš na nju padne odgovornost za eventualno izmeštanje festivala , tako će biti i sada .

Pa zar taj "jedan od najvećih festivala u Evropi" nije u stanju da se sam izdržava?:)

Kakav jad i beda od komentara, kao da imate 130 godina. Najbolje da se na drogu na Egzitu zale fanovi Ace Lukasa i Cece.

Најгори коментари су они који у одговору на коментар где се каже нешто не тако сјајно о Ехиту или Нишвилу одмах оптуже писца коментара да је љубитељ Цеце или Карлеуше. Јбт..ал' је аргумент...

ДАКЛЕ, ЕХИТ И НИШВИЛ НЕ ТРЕБА ДА СЕ ФИНАНСИРАЈУ ПАРАМА ПОРЕСКИХ ОБВЕЗНИКА, ИСТО КАО ШТО ЦЕЦА И КАРЛЕУША И ГУЧА НЕ ТРЕБА ДА СЕ ФИНАНСИРАЈУ ПАРАМА ПОРЕСКИХ ОБВЕЗНИКА.

Најгори коментари су они који у одговору на коментар где се каже нешто не тако сјајно о Ехиту или Нишвилу одмах оптуже писца коментара да је љубитељ Цеце или Карлеуше. Јбт..ал' је аргумент...

ДАКЛЕ, ЕХИТ И НИШВИЛ НЕ ТРЕБА ДА СЕ ФИНАНСИРАЈУ ПАРАМА ПОРЕСКИХ ОБВЕЗНИКА, ИСТО КАО ШТО ЦЕЦА И КАРЛЕУША И ГУЧА НЕ ТРЕБА ДА СЕ ФИНАНСИРАЈУ ПАРАМА ПОРЕСКИХ ОБВЕЗНИКА.

Већина оних који се буне против Exita и јесу фанови Цеце и Карлеуше :lol:

Већина оних који се буне против Exita и јесу фанови Цеце и Карлеуше :lol:

Ја нисам фан Цеце и Карлеуше и не буним се против Ехита али се буним против рекетирања државе од власника фирме Ехит. Хоће лову пореских обвезника -МОРЕ МАРШ У ЗДУПИ МАТЕРИНУ!!!

Ја нисам фан Цеце и Карлеуше и не буним се против Ехита али се буним против рекетирања државе од власника фирме Ехит. Хоће лову пореских обвезника -МОРЕ МАРШ У ЗДУПИ МАТЕРИНУ!!!

С тим се слажем :)

- - - - - - - - - -

:mrgreen:.....i Topalka i Lukasa i ostalih mentola sa Granda i Pinka

Или не дај Боже оне крајишничке музике :D
Нема ништа горе :D

Back