EXIT 2016 Novi sad Serbia

• Začetnik teme Začetnik teme senan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
gadi mi se taj festival, gomila napaljenih, skromo muzičkih obrazovanih klinaca, kojima je vrh u muzici neka alternativica, i ostali rok...šabani, za nijansu bolji, od ovih grandovaca...smješni su mi ti likovi, ufurana dječurlija, nažalost ima i matorih, u srewdnjim godinama, preko 30+, koji se lože na to...:tuga:

ne bi iša tu, ni da da mi plate, na tim hipsterskim festivalima, je puno ovih modernih bradonjica, sa frizuricama, i kikicama, kao u djevojčica...idu mi na đoku takvi foliranti, što kopiraju ove isfeminizirane zapadnjake...msilim da bih ih sve prebio tamo, kad bih popio koju više...bolje da ne idem (za njih)..:D

- - - - - - - - - -

ajme što me nerviraju, čak više i od grandovaca...ma uši bi im izvuka...da liče na muškarce, koji su danas u izumiranju...

gadi mi se taj festival, gomila napaljenih, skromo muzičkih obrazovanih klinaca, kojima je vrh u muzici neka alternativica, i ostali rok...šabani, za nijansu bolji, od ovih grandovaca...smješni su mi ti likovi, ufurana dječurlija, nažalost ima i matorih, u srewdnjim godinama, preko 30+, koji se lože na to...:tuga:

Idealno ne moze biti. Zamisli da situacija nije kakva jeste vec da je umesto elektronske festival pank muzike. Prolazis ulicom a hiljade i hiljade pankera te mimoilaze, neki te zaustave i pitaju ides li na EXIT.

punks_not_dead_13.jpg

Back