Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.019
cLick - OR - Die:.. Do jaja izvodjachi..
zemlja zove mars.... mars javi se....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cLick - OR - Die:.. Do jaja izvodjachi..
cLick - OR - Die:Pa sad.. Neki su i uspeli. Ortaci su treceg dana gledali lika koji je na sred srede one dugachke staze koja vodi pored main stagea uz ogradu radio radnju sa nekom ribom.. Da ne pricham gnusne detaljeNadam se da ce da bude slika.
Secam se da je neka matora istetovirana plavu$a dok jo$ nije postojao happyNS stage privela tamo omladinca poslednje jutro EXITa daleke 2003 chini mi se. Ne da bi i$lo iznajmljivanje sobica za 1h sex na exitu nego ne bi moglo da se postigne![]()
Kiril je kewa! Uhvatio sam 10-15 minuta od njegovog mixa. Naprzhio ga je maximalno. Imam na hardu homebound i religion&sex od istog i u poredjenju sa onim $to sam chuo na mainstageu ovo siroma kiril.mp3a $to imam deluje kao uspavanka.LePiaf:Sve se slazem, ali bih ipak napomenuo josh jedared da Eric Prdez kanda ipak nije doshao.
I, da... zaboravio si Kirila. Chovek je bio brukalan!
Banshee:torbi,terala me da otvaram dzep koji NE MOZE da se otvori jer se rejsferslus otopio i zalepio,vadila mi je neki ulozak iz torbe i ispipala ga (steta sto nije bio iskoriscen) i ne secam se vise sa sve...a da sam htela mogla sam da stavim po pola kile droge u svaku cipelu
bem ti retarda![]()
Peta W.:Heh..to sam bila ja....ali ne pitaj shta smo radili unutra...Nije to shto mislish..
![]()