EXIT 06 - prodaja karata - lopovluk - vec vidjeno

storm cloud:
Шта се секираш без потребе? Штранд је још увек тамо где је био и прошле године. 8)
Ba$ si velikodu$na Stormana nema $ta.. Te$ko onim siroma muchenicima koji su bili u kampu pro$le godine. Mislim da su se istraumirali vi$e nego mi $to smo pokisli.
2003. je moglo maestralno da se isklo$ari na $trandu sve dane :D .. a i kako da budem na $trandu, da kuliram i da slu$am onu divnu muziku i ludilo koje dopire sa djave. U ladan Dunav bi se pre bacio.
Nego.. da sam neki DJ i da krene pljusak kao pro$le godine pu$tao bih ljudima muziku iz Gospodara prstenova, a posle pola sata mrachnih zvukova i przhenja mixovao bih napad. Polude ja, a tek je pola dvanaest. Ovi majmuni sa EXITa nikada nicheg lepog da se sete. Jedino $to se skromni vatromet malo pobolj$ao

Struja:
samo vas citam.placajte kada ne znate da se zabavite,prosetate podzemljem tvrdjave,istrazite katakombe i udjete. to je strategija.uveli smo preko 50 ljudi prosle godine tako.ove se spremamo za isto.bilo je ludo i nezaboravno.tako da nam sam exit nije cilj,nego propusti u obezbedjenju.mada su se spremili i bilo je tesko.tim je izazov bio sladji.neverovatno je uzbudljivo,a adrenalin radi kao lud.zar ja da propustim brejkerse?
Katakobma hakerka jeli :) Nisam znao da si iz Nesa?! Kako bre ne zatvore te podzemne prolaze. Ja sam 2003. u$ao jedno veche pored zidina preko onih kuca i puteljaka ispod djave

Struja:
cula sam da ove godine dolazi rammstein.njih tek necu da propustim.
a da ce da propadnu sigurna sam da o tome nema govora.svake godine je sve vise ljudi.
Kita ce Rammstein da dodje! Naguzio bih se prvi da dodju, ali nema $anse. Oni su bre atrakcija, a sva srBska scenografija za poslednjih 10 godina da se skupi ne bi prismrdeli ni pola Rammsteinu. Koncert bi morao na JNA ili ne$to slichno

cLick - OR - Die:
Katakobma hakerka jeli :) Nisam znao da si iz Nesa?! Kako bre ne zatvore te podzemne prolaze. Ja sam 2003. u$ao jedno veche pored zidina preko onih kuca i puteljaka ispod djave

Kita ce Rammstein da dodje! Naguzio bih se prvi da dodju, ali nema $anse. Oni su bre atrakcija, a sva srBska scenografija za poslednjih 10 godina da se skupi ne bi prismrdeli ni pola Rammsteinu. Koncert bi morao na JNA ili ne$to slichno
Struja iz Beograda.Decko iz NS i kroz katakombe prolazi bez svetla.pa se ja sada pravim vazna njegovom slavom.ti prolazi preko zidina su prosle godine bili zatvoreni visokom zicom pored koje je bilo obezbedjenje.hvatali su ljude kao zeceve.:lol:
zazidali su vecinu izlaza,ali! ne sve.dole je strava dobro,ima dosta ateljea koji se nastavljaju na katakombe.i u tim ostavama mozes svasta da nadjes.u jednoj je tigat koga drzi neki ludi umetnik.ne znam da li je jos ziv.naravno postoje metalne sipke kojima je ogradjen.nisam ga ja videla,ali jeste ckode.
za rammstein si u pravu.spektakl je to.
sto se tice baneta i seksualnog zlostavljanja :lol: i tvog komentara za bater lampu,ja bih da dodam, da struja govori tiho i vodi decka sa sobom.pa ako se bane predomisli....

andja_stay_cool:
ljudi, jel na kartama pisu podaci o korisniku, tipa ime i tako to..posto sam vec rezervisala karte, i danas treba da uplatim,a mozda se kasnije predomislim, i da ne odem..jel moguce onda prodati kartu nekom..tj. ako ne pise nista o korisniku?...thanx
Ne pi$e ni$ta o korisniku, ali ako ne uplati$ na vreme kasnije nece$ moci i gubi$ pravo da narednih godina rezervi$e$ iste!! A i koji ce ti K?! Vi$e od pola ljudi koji su bili pro$le godine ove ni ne pomi$lja da ode, a oni koji idu idu na jedno veche. Bice karte dzabaka samo da prodaju. Stoka je to EXITovska pohlepna. Bolje idi na Sziget u Budimpe$tu. Jeftinija karta, duplo duzhe traje, kulturnija zemlja i ljudi, ista i jacha imena

Back