eXistenZ

Black_star

Buduća legenda
Moderator
Poruka
30.812
Gledao sam ovaj film dosad jedno 5-6 puta, i uvek, cak i kada nesto malo povezem, me ostavi s krajnjim utiskom da mi nista jasno nije. :D :lol:
Zavrti mi tintaru jedno 3,4 puta oko ose, ne skapiram ni ko, ni sta, ni zasto...Evo sinoc je bio, pogledao ga opet. Ok skontao sam vec nesto posle toliko vremena,
ali ovaj `masterpis` Dejvida Kronenberga me muci mozda cak i vise od bilo cega od Dejvida Linca. :D

Da li ste gledali ovaj film, kakav je utisak na vas ostavio, da li ste mogli bilo sta da povezete u radnji, jer deluje kao krimi-slagalica, ali je jos viseslojnije i dublje ostvarenje...?
Verujem da najpre treba ovladati Kronenbergovim simbolickim alatom, jer se on cini kao kljuc odgonetanja...tipa, granica izmedju mesa i stvarnosti i tome slicno...
Dakle, ako je neko odgonetnuo sta, bilo sta, molim ga da me prosvetli na ovoj temi.. :D:P :cool:

EXISTENZ.jpg
1*4zXfSLTLh4gEZTkiQNQi1Q.jpeg

Nisam gledao ali imam savet. Prvo pogledam koja mu je ocena. Ako je 7.1 to mi dođe nekako "po meri", sad ćeš se smejati, nisam sujetan lik pa ću slobodno reći da filmove sa ocenom >8.8 ne gledam, jer znam da sam glup da skapiram.

Lol.

Sa druge strane, ni filmove od 5. ne gledam, jer to ne može da ukapira neko ko nije glup. Toliko su loši da prosto nema šta da se skapira. I onda pomisli čovek da je do njega, a nije.

Back