Excuse me please...

bas sam kreativna po tom pitanju
recimo,ovih dana sam recimo u krajnje antisocijalnoj fazi,pa sam svima rekla da sam kod babe i dede na selu,i rekla mojima da to potvrde.
i tako,iznad fixnog sa ostavila mojima poruku,da se sete,da ne moram da trcim svaki put kad zvoni mob
ali,5 dana sam furala tu foru,sad je dosta,odgovorila sa im na pozive danas
a za izgovore me boli uvo,msm,cesce ih dajem nego sto ih primam.

Danas sam rekao drugu da cu raditi sa caletom citav dan(iako sam radio negde do 17), jer mi se nije izlazilo u grad -.-

Inace ovako.. pa sta znam, ja kazem jednostavno ne ide mi se, ili tako nesto, a ovako fraze od drugih, nzm :lol:

Dobila sam, boli me stomak, boli me glava, imam mnogo neopranog vesa(to stvarno), imam malo vremena, vec imam nesto u planu, zvala me komsinica da joj pricuvam bebu, moram da polijem i okopam bastu, moram da operem staze, nisam stigla da se spremim pa kasnicu (4 sata)... samo da se setim sta jos

najšitoznije mi je - učim - kao uči neko u subotu uveče van roka....
ili te kućne gluposti kao moram da farbam i feniram komšinicu ili tako nešto
i ono kao - neee ideeee miiii seeee - a prethodnih 2761 puta ti se išlo
ili - smarm seee (smor mi je) - pa kako da ti bude antismor ako ništa ne uradiš

***, upravo sam drugu naredjao 100000000000000000000000 razloga i fraza, i i dalje ne odustaje...

Msm oterao bih ga u pm, da mi nije najdrug :lol:

A inace me jaako nervira kada je neko uporan, ja se trudim da te fraze shvatim kao odjebi ili sl, ali izgleda da nekima ne vredi... :lol:

bas sam kreativna po tom pitanju
recimo,ovih dana sam recimo u krajnje antisocijalnoj fazi,pa sam svima rekla da sam kod babe i dede na selu,i rekla mojima da to potvrde.
i tako,iznad fixnog sa ostavila mojima poruku,da se sete,da ne moram da trcim svaki put kad zvoni mob
ali,5 dana sam furala tu foru,sad je dosta,odgovorila sa im na pozive danas
a za izgovore me boli uvo,msm,cesce ih dajem nego sto ih primam.

Najjednostavnije bi bilo da stvarno odes kod njih zar ne : P

Najcesce kazem ''Razmislicu pa cu ti javiti''...
Naravno, ima osoba kod kojih to ne pali...onda - dobila sam...ili....boli me glava....
Nisam nesto mastovita po tom pitanju....a, najboljim prijateljima uvek kazem pravi razlog...znam da me oni razumeju...:heart:

pre sam smisljao izgovore, pa se desavalo i da dodje do neke neprijatne situacije, jer, sta god covek da kaze, jednostavno se prepozna izgovor...i onda razmislim, sta koga boli kita sta ja radim i zasto necu, i cemu izgovori ? tako da uvek samo "ne" i to je to...i ortacima sam rekao, kad ih pitam jel hoce da radimo nesto, da idemo negde itd, a oni u tom trenutku nisu raspolozeni za to, "ne" i kraj...sta mene briga cime su oni zauzeti...mislim da je nekultura navaljivati, i zalaziti u tudje zivote na taj nacin...

pa jb-g, brate, raspolozenje je gadna stvar, a makar ortak treba da se ispostuje...i meni se nekad desi da mi se ne izlazi iz kuce, ono, znaci ne znam zasto, ne mogu ni sebi da objasnim, a kamoli ortacima...zato kazem, bez izgovora, mislim, izgovor=laz, i zar ortake da lazemo ?? mada, ja ove sto slabije poznajem tek ne zarezujem...ma samo direktno !!! :D

ubedljivo najvise ono, ee idem kod zubara nazovi za 2 sata....ee igram cs zovi za sat...idem kod sestre zovi za pola sata...jos pogotovo kad mi zatreba....uhhhh....
ne radim to....mislim desi mi se ako je neki gnjavez od coveka ili sam u nekoj guzvi....

Back