EX-YUGOSLAVIA TEAM VS DREAM TEAM - There Was An Idea...Ⓒ

Objasni mi zašto bih ja poštovao nekoga ko je pravi primer pokatoličenog Srbina koji se okrenuo protiv nas?
Reci ti meni zasto bi ja postiva nekog ko ne postuje neciji osobni izbor?

Drazen je jos u Jugoslaviji krsten kao Katolik a Aco kao pravoslavac, to je bija dogovor njihovih roditelja obzirom da im je mater hrvatica a otac srbin.

I ne bilo kakvi srbin nego tata nacelnik policije.

Mogli su bez problema oboje ih krstiti kao pravoslavce ili;

Drazen se slobodno u Jugi mogao pisati da je nacionalnost Jugoslaven, kao deseci tisuca drugih tada iz mjesanog braka, nije nego se pisao Hrvatom U JUGI ne zato jer je mrzija Srbe nego se osjeca kao tamo di je rodjen i odakle mu mater. Njegov izbor.

Pitaj starije Srbe iz Juge, niko od srba nije Drazena tada gledao kao srbina, to je postalo IN nakon rata od babskih dobacivanja.

I sada najvaznije: ISTI IDENTICNI SLUCAJ ti je sa Dirk Nowitzkim, otac mu je Poljak, majka Njemica, on rodjen u Njemackoj.

Ja nisam vidija NIGDI NA YOUTUBE ili internetu da Poljaci okolo pricaju da je Dirk izdajnik ili da je Poljak, ali jbg oni nisu kromanjonci kao Srbi i Hrvati, istina.

Poz

Reci ti meni zasto bi ja postiva nekog ko ne postuje neciji osobni izbor?

Drazen je jos u Jugoslaviji krsten kao Katolik a Aco kao pravoslavac, to je bija dogovor njihovih roditelja obzirom da im je mater hrvatica a otac srbin.

I ne bilo kakvi srbin nego tata nacelnik policije.

Mogli su bez problema oboje ih krstiti kao pravoslavce ili;

Drazen se slobodno u Jugi mogao pisati da je nacionalnost Jugoslaven, kao deseci tisuca drugih tada iz mjesanog braka, nije nego se pisao Hrvatom U JUGI ne zato jer je mrzija Srbe nego se osjeca kao tamo di je rodjen i odakle mu mater. Njegov izbor.

Pitaj starije Srbe iz Juge, niko od srba nije Drazena tada gledao kao srbina, to je postalo IN nakon rata od babskih dobacivanja.

I sada najvaznije: ISTI IDENTICNI SLUCAJ ti je sa Dirk Nowitzkim, otac mu je Poljak, majka Njemica, on rodjen u Njemackoj.

Ja nisam vidija NIGDI NA YOUTUBE ili internetu da Poljaci okolo pricaju da je Dirk izdajnik ili da je Poljak, ali jbg oni nisu kromanjonci kao Srbi i Hrvati, istina.

Poz

Vidi, mi smo navikli na takve stvari, što znači da uopšte nije problem što se on osećao kao Hrvat. Problem je u tome što je tu pripadnost dokazivao mržnjom prema Srbima, po onom principu da je poturica krvav do ramena. Dakle, on nije ni prvi ni poslednji Srbin koji je postao Hrvat, pa sa te strane nema problema. Ali, ako takav hoće da me ubije zato što sam ja Srbin, onda već imamo problem.

Slične teme

Back