EX YU na Olimpijadi u Tokiju 2021. = 7. sportska sila u poredku

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.445
:hej:

Dakle, zemlje proistekle iz Yugoslavije bi u zbiru bile 7. sila u ukupnom poredku medalja na Olimpijadi u Tokiju:

https://olympics.com/tokyo-2020/olym...-standings.htm

Kad se saberu medalje Slovenije, Hrvatske, Srbije+Kosova i Makedonije to je ukupno

11 Zlatnih🥇
6 Srebrnih🥈
8 Bronzi🥉

Što nas u zbiru stavlja na 7. mesto ukupnog poredka medalja

...

Meni je ovo rangiranje po zlatnim medaljama uvek malo čudno bilo. NPR, na 21. mestu je Jamajka sa 4 zlatne medalje od ukupno osvojenih 9, a iza njih na 22.mestu Španija sa 3 zlatne od ukupno 17 medalja. Pomalo nelogično, zar ne?
Nekako bi mi više fer bilo da se zemlje rangiraju po bodovima, zlato 3 boda, srebro 2, bronza 1 bod i onda se sve to sabere. Ko se slaže nek mi kupi Milka čokoladu

Meni je ovo rangiranje po zlatnim medaljama uvek malo čudno bilo. NPR, na 21. mestu je Jamajka sa 4 zlatne medalje od ukupno osvojenih 9, a iza njih na 22.mestu Španija sa 3 zlatne od ukupno 17 medalja. Pomalo nelogično, zar ne?
Nekako bi mi više fer bilo da se zemlje rangiraju po bodovima, zlato 3 boda, srebro 2, bronza 1 bod i onda se sve to sabere. Ko se slaže nek mi kupi Milka čokoladu

Olimpijada je masonsko fašističko takmicenje
Pitati Ducija ako meni ne verujes...
Te kao takvo je opsednuto simbolima ritualima zlato, vatra, boje krugova su boje elemenata voda vatra vazduh zemlja i sl...

Dakle sve je sublimativno simbolicno ritualno sektaskog karaktera jer u pitanju i jeste sekta.

...

:hej:

Dakle, zemlje proistekle iz Yugoslavije bi u zbiru bile 7. sila u ukupnom poredku medalja na Olimpijadi u Tokiju:

https://olympics.com/tokyo-2020/olym...-standings.htm

Kad se saberu medalje Slovenije, Hrvatske, Srbije+Kosova i Makedonije to je ukupno

11 Zlatnih🥇
6 Srebrnih🥈
8 Bronzi🥉

Što nas u zbiru stavlja na 7. mesto ukupnog poredka medalja

...

Još jedna mantra croato jugoslovena koji bi i opet da se udenu na zajednički kazan, pošto europski postaje sve tanji i tanji .

Besmisao .. verovatno bi fulali u vaterpolu jer bi croati forsirali svoje nesposobnjakoviće , baš kao i u ex yu , čim su Srbi počeli da dominiraju oni su se "naljutili" i hteli "hrvatsku strojnicu o hrvatskom ramenu"

Još jedna mantra croato jugoslovena koji bi i opet da se udenu na zajednički kazan, pošto europski postaje sve tanji i tanji .

Besmisao .. verovatno bi fulali u vaterpolu jer bi croati forsirali svoje nesposobnjakoviće , baš kao i u ex yu , čim su Srbi počeli da dominiraju oni su se "naljutili" i hteli "hrvatsku strojnicu o hrvatskom ramenu"

Pa na olimpijadi kao GBritan tj VSrbija 😁, a na Fudbalskom prvenstvu svako za sebe kao Engleska Skotska Wels 😁

...

Reče PARTIZANOVAC... :dosadno:

Pa sto ne menjate naziv kluba i petokraku zvezdu u grbu?

I vi i ZVEZDA...

Sve šatro Srbende, a petokraku tj krvavi satanisticki PENTAGRAM slavite...i za njega navijate... :patkica:

P.S.
@Cosmopolite i @Jugoslav Čvarak jel tako?

...
E tu sam te čekao, kao što ja navijam za klub iz duha tog vremena, tako mi se ti naduvaj kare iz duha sadašnjeg vremena. Biraj, da li oćeš, komunjarsku, četničku, monarhističku, ateističku.. Svakako ga naduvaj do kraja.

8822971957278.png

Back