Evrovozija 2014

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde ste moralisiti :lol:

Em zna da peva (sto se za neke ucesnike jucerasnje manifestacije ne bi moglo reci) em je lepa pesma i to klasicna Evrovizijska.

Meni se madjar najvise od svih dopao. Engleskinje samo vrtele jednu te istu frazu iz refrena. Ruskinje ok, ali mogu oni to bolje. Italijani su mi bili dobri i jedan veliki plus za njih sto su pevali na italijanskom. Holandija totalno promasena tema po meni, kao i onaj svedski kantri pre toga. Sergej ok, dobra pesma i dobro izvodjenje.

Ja ne znam sta vi ocekujete od ovakvih manifestacija - to je u prvom redu zabava, a onda sve ostalo. Ovde ne prolaze teske note. Ince gledam Evroviziju od malih nogu, a to je vise od 20 godina unazad. I uvek je sve na isti kalup, a opet drugacije. Ali lepo se zabavim sto valjda i jeste poenta.

Šta ćeš,kakav nam je izopačen svet tako se i glasalo za onog bolesnika...ima nakaradnih ljudi !
Elem,sve što je po meni sinoć vredelo za slušati su San Marino i Švedska dok je (opet po meni) onaj (u pokušaju Džastin Biber) iz Mađarske i Holandija totalno nerealno visoko kotirani na tabeli.

KAMO SREĆE da je tiha
glupost i fobija koji izbijaju iz komentatora su očajni
najjače kad su prikazali grejema nortona, bbc komentatora
i kaže britanci tako neozbiljno prilaze evroviziji...

a ne evrofizija je festival nauke!

AHAHAHAH

Fobija? Sta je to? Koliko sam primetio ljudi se zgrazavaju, nisu fobicni. Dakle normalni su. E sada za ove druge koji smatraju da su normalni...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back