Evrosong 2016 - najboljih 5 ?

Sekenenre Tao

Aktivan član
Poruka
1.414
Za mene su najlepše pesme :
( nije po redu )

- naša Sanja,
- Nemica,
- Mađar,
- Bugarka i
- Poljak.

Zvanično, televouting pobednik je Rusija, žiri pobednik je Australija, a ukupni pobednik je Ukrajina
http://eurovisionworld.com/?eurovision=2016

Nama su dali poena :

- BiH................................ 20
- Makedonija......................19
- Crna Gora........................18
- Slovenija..........................17
- Hrvatska..........................14
- Švajcarska.......................12
- Bugarska......................... 5
- Austrija.............................4
- Italija.................................4
- Engleska...........................2

Mi smo dali poena :

- Ukrajini............................19
- Rusiji...............................13
- Australiji...........................12
- Bugarskoj.........................12
- Malti.................................10
- Mađarskoj.........................10
- Litvaniji...............................8
- Izraelu................................7
- Jermeniji.............................5
- Belgiji.................................5
- Holandiji.............................5
- Hrvatskoj............................4
- Kipru..................................3
- V.Britaniji............................2
- Švedskoj.............................1

...
Mnogo se politika meša...

Nije to loše,
to je još najnežniji način da kažemo jedni drugima šta osećamo !

...
Nego da li sam ja to dobro procitala ili se takmicila i Austalija,
i sta ce ona na Eurosongu?
...

Objašnjenje je da Australijanci odavno prate Pesmu Evrovizije ...
Osetili se valjda usamljeno na drugoj strani planete,
ma nema tu ništa loše.

Kao otvoreno prvenstvo Evrope, tako to shvati.
Možda će jednog dana biti i veče neevropljana,
ja sam za ! :ok:

Nije to loše,
to je još najnežniji način da kažemo jedni drugima šta osećamo !

Objašnjenje je da Australijanci odavno prate Pesmu Evrovizije ...
Osetili se valjda usamljeno na drugoj strani planete,
ma nema tu ništa loše.

Kao otvoreno prvenstvo Evrope, tako to shvati.
Možda će jednog dana biti i veče neevropljana,
ja sam za ! :ok:

Ma ja sam "za" :ok: da se taj kic i cirkus ukine da se vise ne zna ni ko pije ni ko placa, pa i to je odavno, ali ovo sada Australija...pa ne znaju vise sta rade iz zelje za globalizacijom, uskoro ce im se kao "pridruzeni clan" prikljuciti i Amerika da se jasno vidi pod cijim je patronatom EU pa i Evrosong.

A 5 najboljih ?

Šarlo Akrobata - Ona se budi
Električni Orgazam- Da Si Tako Jaka
Anica Dobra - Svečane Bele Košulje
LEB I SOL- Čuvam noć od budnih
Riblja Čorba - Kad Sam Bio Mlad

eto tek tako pet, imamo više nego čemerika, sekekeriraj se :mrgreen: posrem im se na Evrosong i na tu ˇˇk¸¸rajinku koja duva politiku :per:

ta kobaJAGI POBEDNICA, nije ni blizu naprimer:

cura peva iz hobi, a kamoli ostali učesnici/e te jbn Evrosong.

Poslednja izmena:
Stojan Stanojevic

Синоћ смо гледали Евровизију и још једном смо се уверили да је у току специјалан рат у Европи. Победила је песма украјинске Татарке са песмом "1944", у којој се пева о "геноциду" над кримским Татарима од стране Руса. Цела ЕУнијајтска Европа, па и Србија, је гласала за песму ове Татарке, и жири и публика, али ни Руси нису мировали, успели су да освоје највише гласова од "публике", али код НАТО-жирија нису могли да уђу. Тако је резултат био: прва Украјина, друга Русија, што у преводу значи да су победили они који су против окрутних Руса који су убијали невине Татаре и окупирали Крим.
Занимљиво је то да је Немачка на последњем месту. То значи да Немце нико не воли и да Немачка стоји по страни и управља видео игрицом "нови светски рат". Пробали су у два рата да освоје " свет", али нису успели, сада су смислили нову тактику, да се други убијају, а да они буду "последњи" на листи, или, на овом свету.

Stojan Stanojevic

Синоћ смо гледали Евровизију и још једном смо се уверили да је у току специјалан рат у Европи. Победила је песма украјинске Татарке са песмом "1944", у којој се пева о "геноциду" над кримским Татарима од стране Руса. Цела ЕУнијајтска Европа, па и Србија, је гласала за песму ове Татарке, и жири и публика, али ни Руси нису мировали, успели су да освоје највише гласова од "публике", али код НАТО-жирија нису могли да уђу. Тако је резултат био: прва Украјина, друга Русија, што у преводу значи да су победили они који су против окрутних Руса који су убијали невине Татаре и окупирали Крим.
Занимљиво је то да је Немачка на последњем месту. То значи да Немце нико не воли и да Немачка стоји по страни и управља видео игрицом "нови светски рат". Пробали су у два рата да освоје " свет", али нису успели, сада су смислили нову тактику, да се други убијају, а да они буду "последњи" на листи, или, на овом свету.

Ja sam spomenuo da EvroAustralijavizija (da budemo korektni :mrgreen:) postao cirkus atlantičara ništa drugo, glas Srbije nije bio srpkoga naroda tačka.
Što se tiče germana varaš se opasno, oni su amerin Vazal ništa drugo.....

Stratfor
Nezaboravi što je George Friedman Think Tank Stratfor (Stategic Forecasting Inc.)
izjavio SMRT DOLAZI IZ AMERIKE, jedini strah koji ameri imaju večito, to je prijateljstvo Rusije i Nemačke.

Back