Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 85.757
Pa kad budem isao da se provedem mozda cu i uzeti chip![]()
Ne uzimaj chipa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kad budem isao da se provedem mozda cu i uzeti chip![]()
Ne daj da te cipuju Borko, jel' ne znas ti, vrazi te znali, da tako cipuju kerove u jevropskoj uniji![]()
Jewa je lud k'o struja
Al' nikad ko kad zapeva
OOOOOOOOOOOOOO AMERIKOOOO
MAJKO ZEMLJO VOLIM TEEEEEEEEE
Мој став као слободноумног људског бића је, да су све врсте забрана људских слобода, укључујући и забрану кретања, нецивилизацијске и фашистичке.
У том контексту посматрам визне режиме западног света.Зато се не радујем и нееуфоришем око нечега што је сасвим нормално и што треба да је саставни део живота сваког људског бића.
Лицемерје европског света ,које нас је санкцијама и бомбардовањем , а потом понизничком и квислиншком влашћу, довело до економског краха, свеопште беде и одсуства људског достојанства , достигло је врхунац овим "поклоном" за Св.Николу.
Да ли заборављате услове који нам се свакодневно изручују, а пре свега ССП, који нам је некаквим једностраним примењивањем нанео штету од 300 милиона евра.Отворио тржиште за јефтину полубофл европску робу широке потрошње, нашу привреду потпуно затворио и угушио мала и средња предузећа.
А шта је цена тог "поклона"? Независно Косово, сепаратизам у Војводини који иде ка независности?
Па ако ће у ЕУ границе бити занемарљиве, зашто се инсистира на држави Косово.Зашто се Немачка не одрекне неког дела своје територије, Француска, или било која друга држава?
Добићемо помоћ и приступ европским фондовима за развој .
Лицемерно.Колика је штета начињна бомбардовањем, само материјална.Да не помињем последице по здравље нације од осиромашеног уранијума.Болести канцера повећане за невероватних 70 процената.
А шта се у ствари добија белим шенгеном.
Мој став као слободноумног људског бића је, да су све врсте забрана људских слобода, укључујући и забрану кретања, нецивилизацијске и фашистичке.
У том контексту посматрам визне режиме западног света.Зато се не радујем и нееуфоришем око нечега што је сасвим нормално и што треба да је саставни део живота сваког људског бића.
Лицемерје европског света ,које нас је санкцијама и бомбардовањем , а потом понизничком и квислиншком влашћу, довело до економског краха, свеопште беде и одсуства људског достојанства , достигло је врхунац овим "поклоном" за Св.Николу.
Да ли заборављате услове који нам се свакодневно изручују, а пре свега ССП, који нам је некаквим једностраним примењивањем нанео штету од 300 милиона евра.Отворио тржиште за јефтину полубофл европску робу широке потрошње, нашу привреду потпуно затворио и угушио мала и средња предузећа.
А шта је цена тог "поклона"? Независно Косово, сепаратизам у Војводини који иде ка независности?
Па ако ће у ЕУ границе бити занемарљиве, зашто се инсистира на држави Косово.Зашто се Немачка не одрекне неког дела своје територије, Француска, или било која друга држава?
Добићемо помоћ и приступ европским фондовима за развој .
Лицемерно.Колика је штета начињна бомбардовањем, само материјална.Да не помињем последице по здравље нације од осиромашеног уранијума.Болести канцера повећане за невероватних 70 процената.
А шта се у ствари добија белим шенгеном.
U jednom periodu nisam imao visegodisnje vize, pa sam se i sam nacekao po raznim memljivim konzulatima prepunim Kurda, Siftara i ostalih Pakistanaca, i naodgovarao drskih i besmislenih pitanja nakaznih i nadrkanih salterusa raznih nacija... znam ja kako to izgleda, niko bolje. Znam i kako izgleda kad se isprazni cela ambasada, a u sali ostanemo da cekamo samo ja, tri marinca iz obezbedjenja, i neka iranska spodoba u krpama kao izasla iz americkih filmova o teroristima. Sta cit'o, hod'o.
Nema mnogo tezeg nasilja nad sobom nego kad moras da budes ljubazan, nasmesen i umilan prema drskim skotovima koje bi najradje oborio na zemlju i spucao po grbini i buragu prvom stolicom, fijokom ili civilukom koji bi ti pao pod ruku dok ne pocnu da mucu kao telad pred klanicom. Sve je to tako, i dobro je sto su nam ovi ukinuli ogranicenja.
Medjutim, ko nema kintu, dzaba mu sve vize, bele liste i zelene karte ovog sveta - a kod nas ogromna vecina nema kintu ni da ode do Segedina na duze od dva dana.
Šta drugo reći nego tragedija, prosto neverovatno koliko su pojedinci ispranih mozgova zaluđeni "blistavom" EU pritom zaboravljajući sva njihova zlodela koja su nam načinili.
Hoćemo u EU zbog njenih "vrednosti" koje ona sama krši na svakom koraku, mi smo očigledan primer za to. Ako te vrednosti znače vladavinu prava ,jednaka prava za sve , ravnopravnost država članica ,poštovanja međunarodnog prava bez izuzetaka , zašto onda prihvatamo da se sama EU ponaša neevropski ? Zašto evroljupci među nama izuzimaju tu istu EU od "evropejstva" i daju joj za pravo da krši ne samo sopstvena nego i međunarodna pravna načela , da se ponaša kao siledžija prema jednoj zemlji kao što je Srbija?
Upravo al' džaba pričati...pojedinci ovu činjenicu ( sitnicu da nemaju kintu ni do Novog Sada da skoknu , a ne Segedina
) preskaču k'o svinja korito
![]()
hehehe dobro si poredjenje nasla - preskacu ovu cinjienicu KO SVINJA KORITO![]()