Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači nisu prekinuti nego će se to tek zatražiti.
Придружујем се искреним честиткама форумским јуловцима и радикалима. На корак су до остварања циља јер Милошевићева СРЈ под санкцијама је за њих идеал коме треба да се тежи.sledeće je uvođenje viza za ulazak u EU,i izolacija
Bravo,radikali su konačno uspeli da sruše sve dobro što se desilo posle 5 og oktobra,i vrate nas nazad u mrak
Čestitke iskrene svim šovinistima,profašistima i rusoguuzoljupcima sa ovog foruma
Е богами за то ћете морати да се мало помучите. Санкције ЕУ су лакши део, а то са "Руском Србијом" ће да вам ипак иде мало теже.Оћемо постати сада Руска Србија?
Немој тако, јер и то је успех за радикале и јуловце, који после 5. октобра 2000те нису смели на улицу изаћи, а да се сада њиховим вредним радом стигло до тога да се у Бриселу прича о замрзавању кандидатског статуса Србији.Ce zatraziti i prekinuti su dve sasvim razlicite stvari.
Твој Вољени је признао косовску независност када је признао косовске личне карте које издаје Министарство унутрашњих послова Републике Косово.U EU nas svakako ne bi primili dok ne priznamo okupiranu teritoriju Srbije kao nezavisnu državu Kosmet.
Uzajamnost se podrazumevasledeće je uvođenje viza za ulazak u EU,i izolacija
Bravo,radikali su konačno uspeli da sruše sve dobro što se desilo posle 5 og oktobra,i vrate nas nazad u mrak
Čestitke iskrene svim šovinistima,profašistima i rusoguuzoljupcima sa ovog foruma
Па ми већ и јесмо Руска Србија.Е богами за то ћете морати да се мало помучите. Санкције ЕУ су лакши део, а то са "Руском Србијом" ће да вам ипак иде мало теже.
Не, јер тај ниво тоталитаризма овде није могућ.Па ми већ и јесмо Руска Србија.
Nemamo masnu kosu kao vi iz Hrvatske, da lakše uđete u zadnjice. Ali mi to ne želimo, to je suština.![]()
![]()
Super!
Srbija nije ni spremna, ni sposobna za biti članica Europske Unije.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imali ste ga, dok ste vi komunsiti vladali.Не, јер тај ниво тоталитаризма овде није могућ.