sbojana
Aktivan član
- Poruka
- 1.900
Gledam ponude nasih agencija za evropske gradove. Da li je neko isao preko neke agencije i gde? Mene zanimaju Prag, Venecija i Bec...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledam ponude nasih agencija za evropske gradove. Da li je neko isao preko neke agencije i gde? Mene zanimaju Prag, Venecija i Bec...
Paaa sve...![]()
Preko koje agencije ste isli, koliko se placaju fakultativni izleti, da li moraju u agenciji ili na licu mesta da se plate... tra la la, sve te pojednosti. Uglavnom vidim da sve agencije nude slicno, sa istim stajalistima. Kakvi su hoteli itd...
E limunado hvala ti. Ma vidim da nude razlicite hotele u smislu hotel u centru, hotel van centra. Razmisljam bolje je u centru a i nije razlika u ceni, ali i kada bi bili van centra prevozom je super, vidis grad i van centra...
Da i meni je Prag br.1, samo sto me nervira jer je vecina ponuda za prevoz autobusom, znaci duuuga voznja, a i ako ima ponuda za avion aerodromske takse deru....
Da li je bolje ici na prolece ili sada ovako s jeseni?
Pogledajte prilog 211551
Pogledajte prilog 211550
evo mog doprinosa temi....slike su s pocetka oktobra...![]()
Pogledajte prilog 211551
Pogledajte prilog 211550
evo mog doprinosa temi....slike su s pocetka oktobra...![]()
hehe...jesu li bili dobri kolači?![]()
Da i meni je Prag br.1, samo sto me nervira jer je vecina ponuda za prevoz autobusom, znaci duuuga voznja, a i ako ima ponuda za avion aerodromske takse deru....
.Da li neko može da mi objasni kako iz Budimpešte da dođem do Tropikariuma sa njihovim prevozom i koliko bi me to koštalo??Da li im je skup prevoz?Bila bih baš zahvalna na informaciji jer nam se puno ide u taj vodeni svetpozdrav
Veruj mi, vožnja busom do Praga uopšte nije tako duga i zamorna! Ne brini!
Pogledaj sajt, možda ti bude od koristi:
www.tropicarium,hu
Moj predlog!
4 evropska grada koja ne smete propustiti:
1) Prag
2) Venecija
3) Amsterdam
4) Krakov
U Pragu sam bila preko agencije VIVA, u Srpskih vladara se nalaze. Nemam zamerki. 4 dana 100 eur, oko 8. marta smo isli.
Ali, bio je slobodan samo hotel van centra, to je malo bilo nezgodno, jer kad dodjes u hotel umorna od pesacenja i razgledanja, malo te mrzi opet da se iscimas do centra, a ovako kad si u centru,nista ti nije tesko,tako da uzmi uvek varijantu blizu centru, razlika je 20 eur najvise.
Prag je predivan. Grad-muzej. Osetila sam se kao da sam otputovala vremenskom masinom u proslost.Pozelela sam da se preselim, toliko sam odusevljena. Ali, mi smo imali srece, iako je bio mart, bilo je suncano i divno, posluzilo nas je vreme, pa smo uzivali u zlatnom Pragu. Izlet... pa nemas sta...prosto obilazis grad, jedino ako zelis u neki muzej,oko 5 eur su ulaznice i krstarenje brodom je oko 10eur. Imas izlet do Karlovih Vari. Lepo mestasce, nije lose obici. To je bilo oko 20 eur.
Venecija.... predivna isto, ali opet, vreme je bilo savrseno, bila sam u junu. Imala sam srece, jer uglavnom svi koji su bili, nisu nesto odusevljeni, padala im je kisa, zalili se na smrad... tako da vreme sigurno utice na dozivljaj jednog grada. Ne preporucujem Veneciju sada.
Zato i planiram u Bec na prolece, a ne za NG. Jer, recimo , Senbrun u prolece i na leto, kad je zelenilo, cvece, predivne baste, i na zimu, nije isto! Ne verujem da bi me Bec razocarao ni u zimu, ali opet, sacekacu prolece.![]()
Ja cu za NG u Budimpestu!![]()
A ulaznice za muzeje i izlete... da li se placaju agenciji ili na licu mesta u muzeju ili agenciji koja organizuje izlete?
Za brod i Karlove Vari smo se odlucilii na putu ka tamo i dali novac u busu. Uglavnom se tako prijavljujes za izlete. A sto se tice muzeja, nisu ni bili u ponudi agencije, nego je Prag prepun muzeja, pa koji ti se cini ok, udjes i platis kartu sama.
E,da ...zaboravila sam zamak Karlstajn. Nemoj da propustis! Zamak iz srednjeg veka.Jedinstven dozivljaj!
-Karlove Vari - 25 € odrasli / 15 € deca,
- Zamak Karlštajn (sa ulaznicom) - 20 € odrasli / 10 € deca,
- vožnja brodom Vltavom - 15 € odrasli / 10 € deca
ovo su cene izleta koji oni nude.
Za brod i Karlove Vari smo se odlucilii na putu ka tamo i dali novac u busu. Uglavnom se tako prijavljujes za izlete. A sto se tice muzeja, nisu ni bili u ponudi agencije, nego je Prag prepun muzeja, pa koji ti se cini ok, udjes i platis kartu sama.
E,da ...zaboravila sam zamak Karlstajn. Nemoj da propustis! Zamak iz srednjeg veka.Jedinstven dozivljaj!
-Karlove Vari - 25 € odrasli / 15 € deca,
- Zamak Karlštajn (sa ulaznicom) - 20 € odrasli / 10 € deca,
- vožnja brodom Vltavom - 15 € odrasli / 10 € deca
ovo su cene izleta koji oni nude.
Koji oni?