Eвропска унија скида крстове у јавним установама

• Začetnik teme Začetnik teme daxt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Danas su sve evropske (bar one katoličke i protestantske) zemlje široko multunacionalne,
multikulturalne, multireligijske itd

Ne, nisu, a pogotovo ne siroko. Kakva odvratna ideja.

EU jednostavno želi da preduhitri neki potencijalni talas nezadovoljstva i revolta koji bi mogao doći sa strane ne-katolika/protestanata, odnosno nehrišćana.

Na srecu EU nema takve namere i ingerencije, a EU koja bi povladjivala 'nehriscanima' na racun gusenja hriscanstva u javnosti bi bila EU koju bi trebalo razbiti na svaki nacin.

Za to postoji Crkva. Javne ustanove nisu Crkve.

па скините и ви неке европске симболе са србских зграда. И оне су јавне установе.А то се неће скинути, јел те? Чудна је та ваша "правда" којом се водите....У Грчкој има у једном граду 39 цркви. Нико се не пожали још. А шта смета крст кад већ је мали број цркви у Србији.

Иди и ти у Бриселски мамонски храм па се моли своме богу.

Крст је знак спасења и заштите и блажен је дан и место где га човек угледа и где може да се прекрсти и замисли о својим поступцима над овим животом. Ми смо физички одвојени много од Бога.

Nije svima križ znak spasenja. Neki imaju druge znakove spasenja.

Ali to ne znači da treba da sklanjamo krst, da se muhamedanci i drugi ne uvrede. Baš me briga za njih. Ako im se ne sviđa hrišćanska Evropa, eno im njihov pesak, pa nek šetaju kamile.

Da li bi ti pristao na to da se sa raskrsnica po Hrvatskoj uklone raspela, jer vređa sunećene dok voze?

Који други знакови спасења ? Да није можда петокрака ? Жуте или црвене боје ? Тачно, код вас је криж знак спасења.Ово је православна земља и док год је православља и србадије има да стоји крст на свакој згради јер је тако нама дато да се ПОНОСИМО И СВОЈОМ ВЕРОМ, СВОЈИМ ЧАСНИМ КРСТОМ, СВОЈОМ СЛАВОМ!!! То нам нико неће одузимати никакви ДИСКРИМИНАТОСКИ ЗАКОНИ типа геј, и сличног, неће бити онако како се диктира из Брисела. Заболе ме шта мисле атеисти и неверници, моје је право да ставим крст у своју јавну установу ако је имам и то право ми нико неће одузети а спремна сам ако треба и да умрем за крст!!!

Христ је умро на крсту, и то је највећи знак слободе и правде, а ви неверници носите петокраке ил шта друго, али оставите ову земљу на миру да почива са ужитком у својој православној вери и ономе што јој је од Бога дато.

Који други знакови спасења ? Да није можда петокрака ? Жуте или црвене боје ? Тачно, код вас је криж знак спасења.Ово је православна земља и док год је православља и србадије има да стоји крст на свакој згради јер је тако нама дато да се ПОНОСИМО И СВОЈОМ ВЕРОМ, СВОЈИМ ЧАСНИМ КРСТОМ, СВОЈОМ СЛАВОМ!!! То нам нико неће одузимати никакви ДИСКРИМИНАТОСКИ ЗАКОНИ типа геј, и сличног, неће бити онако како се диктира из Брисела. Заболе ме шта мисле атеисти и неверници, .

De si bio junachino kada su Srbi skidali ikone i ostale svetinje bacali i stvaljali petokraku, Titinu sliku?
De si bio tada da pljujesh po Evropi?
Bio si u mishjoj rupi, a?

Европска унија ускоро намерава забранити јавно постављање хришћанских симбола.Тренутно се ради на закону који би омогућио атеистима да имају право на тужбу због постављања хришћанских симбола у јавним установама:vudu:

Pametno.

Ko je Rusima rushio crkve?
Da nije Evropska unija koju toliko pljujesh???:evil:

:dash:

Ja je nepljujem, ja cak ni na javnim mestima nepljujem , samo iznosim svoje skromno misljenje potkrepljeno argumentima.
Pa crkve i manastire u Rusij i ubistvo svete Carske porodice Romanov su vrsili:
Trocki,Uljanov,Dzugasvili...
A ko stoji iza finansiranja oktobarske revolucije i ove trojice ne verujem da stoje Rusi.

Ja je nepljujem, ja cak ni na javnim mestima nepljujem , samo iznosim svoje skromno misljenje potkrepljeno argumentima.
Pa crkve i manastire u Rusij i ubistvo svete Carske porodice Romanov su vrsili:
Trocki,Uljanov,Dzugasvili...
A ko stoji iza finansiranja oktobarske revolucije i ove trojice ne verujem da stoje Rusi.

енглези стоје иза финансирања октобарске револуције у русији

De si bio junachino kada su Srbi skidali ikone i ostale svetinje bacali i stvaljali petokraku, Titinu sliku?
De si bio tada da pljujesh po Evropi?
Bio si u mishjoj rupi, a?

Где си ти био јуначино кад су Албанци скидали крстове са србских светиња ?

Комуњаре и такви "титини синови" су и уништили ову земљу, њихови потомци ови жути што сада завладаше земљом...са истог сте пања поникли....задојени сте истим млеком....

Back