Evropska unija bez Nemačke!

gost 186661

Elita
Poruka
24.166
Takozvani Latinski blok (Italija, Francuska, Španija) nema šta da traži u zajedničkoj uniji sa Nemačkom, smatra italijanski filozof Đorđo Agamben. Tvrdi da su latinski (romanski) narodi strano telo, tamo gde Nemci vode kolo.

Evropska Unija takva kakva danas postoji je greška, idemo iz početka, ali bez Nemaca, piše poznati italijanski filozof Đorđo Agamben u svom eseju "Latinsko pravo protiv nemačke premoći" objavljenom u francuskom listu "Liberasion".
"Novi početak" za Agambena znači da nadnacionalna integracija treba ubuduće da se odvija po modelima srodne kulture, religije i životnog stila, a ne - ekonomije.
Takozvani Latinski blok (Italija, Francuska, Španija) nema šta da traži u zajedničkoj uniji sa Nemačkom, tvrdi Agamben: tamo gde Nemci vode kolo, latinski (romanski) narodi su strano telo.

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/711/Merila+vremena/1304812/Evropska+unija+bez+Nemačke!.html

А онда дођу брезалтренативни статези
да нам појасне како су зли Срби криви и да једино они мрзе швабе и то брез разлога....

да нам појасне како су зли Срби криви и да једино они мрзе швабе и то брез разлога....

Ти не разумеш суштину евроинтеграција..... Ако скренемо са европског пута отићемо у самоизолацију, а деца ће нам умирати од глади.....
Разни центри за евроатланске студије објашњавају да није важно то што чланство у ЕУ није на видику, него је важно да останемо на путу и помиримо се са суседима:cool:

Ти не разумеш суштину евроинтеграција..... Ако скренемо са европског пута отићемо у самоизолацију, а деца ће нам умирати од глади.....
Разни центри за евроатланске студије објашњавају да није важно то што чланство у ЕУ није на видику, него је важно да останемо на путу и помиримо се са суседима:cool:

неће,
појешћемо их, ко Кореанци брез демокрације и љуцки права....

- - - - - - - - - -

Sad si nayebo kad ti mali "Pribicevici" zaposednu temu i objasne kako stvari stoje :D

Ево сасро сам се.:sad2:

pa tako i meni zvuci ova tema,,glupo

И мени звучи кад пљују појединци мој народ,
још ме исмевају, говорећи да су швабови у праву и да ми јесмо зли, па?

- - - - - - - - - -

Da li to Latini po tradiciji prvi napuštaju nemački brod? :lol:

но,
но ће просерби први....

A što ti toliko pažnje posvećuješ evrotalibanima kad ih je u Srbiji rekordno malo?
Sada ih je manje čak i od rusofanatika a ti i dalje istu priču... apdejtuj se zemljače :)

Sada fanatizam ide u drugom pravcu, ka istoku

A što ti toliko pažnje posvećuješ evrotalibanima kad ih je u Srbiji rekordno malo?
Sada ih je manje čak i od rusofanatika a ti i dalje istu priču... apdejtuj se zemljače :)

Sada fanatizam ide u drugom pravcu, ka istoku

Кромпири су земљаци.
Него каке везе има колка је бројност некога, ако су све полуге власти у његовим рукама?

.....pre će biti.....nemačka bez evropske unije.....

berlin_wall2.jpg

Кромпири су земљаци.
Него каке везе има колка је бројност некога, ако су све полуге власти у његовим рукама?

Prošlo je vreme kad se moglo mimo volje birača.
Srbija nije za NATO a nije ni za EU dok nam ne vrate naše Šiptare nazad. Status večitog kandidata Srbiji sasvim odgovara.

Можда неће бити "Ушћа" , "Делта Ситија", разних аутлет ( ма шта то значило) центара, и сличних врагодети, ал рачунам биће проје, ракије и нормалних људи. Сваку ЕУ у мутни Дунав!

Back