evropska nagrada za političku kulturu

adem_ks:
Цитат:
tadiću uručena evropska nagrada za političku kulturu
Politika - Pre 22 minuta

ASKONA - U švajcarskom gradiću Askoni večeras je predsedniku Srbije Borisu Tadiću uručena Evropska nagrada za političku kulturu.

Nagradu je dodelila Fondacija Hans Ringier koja deluje pod okriljem izdavačke kuće Ringier, najveće u Švajcarskoj.

Obrazloženje odluke da ove godine za laureata bude izabran predsednik Tadić dao je šef nemačke diplomatije Frank Valter Štajnmajer.

Predsednik Srbije se zahvalio na nagradi, istakavši da mu je ukazana čast kao čoveku koji je duboko posvećen napretku evropskih vrednosti u delu Evrope koji još nije integrisan u Evropsku uniju.

"Nagradili ste svakog građanina Srbije i ohrabrili nas da nastavimo da unapređujemo vrednosti koje svi delimo", rekao je predsednik Tadć.

Prošle godine je ovu nagradu dobio luksemburški premijer Žan Klod Junker.

Evropska nagrada za političku kulturu ima i novčani deo od 50.000 evra, koji će predsednik Tadić dati u humanitarne svrhe, za opremanje porodilišta u Gračanici.

cestom pomislim evo lepe teme, a ono ispadne....

Чим си ти адеме почео да постављаш теме похвале Тадићу - значи да је опасно издувао...

Иначе, НИЈЕ то никаква "јевропска награда" - него награда издавачке куће у Швајцарској и то фондације Ханц Ринигер.....мислим....... а до сада нисмо могли било где ПРОЧИТАТИ ОБРАЗЛОЖЕЊЕ НАГРАДЕ. Но, без обзира шта су они нашкрабали јасно је да покушавају да га опораве ОД ЊЕГОВЕ БРУКЕ ИЗВИЊАВАЊА НАРОЧИТО ОНИМА КОЈИМА ТО НЕ ТРЕБА ДА ЧИНИ, јер му је рејтинг због тих скандала веома опао.

А образложење је дао чика Франк Валтер Штајнмајер, чије име све говори. Само не знам да ли је оваквој швапској промоцији Тадића дао допринос и Цобел...
Видим добио је и нешто бакшиша за своје "активности политичке културе" - а како је то њему очигледно безначајна свота - ето, дариваће породилиште - што је једино позитивно у целој причи, мада је и то цинично.

adem_ks:
i niko da kaze evo kako jedan lojalan gradjanin srbije postavlja prave teme :cry: :cry:

Ето, бар овде си признао и то написмено да си ГРАЂАНИН СРБИЈЕ...... :lol: :lol: :lol:

Мада мислим да си направио штампарску грешку хтео си да напишеш ЛОЈАВАН а не ЛОЈАЛАН........ је л' ???

eremita:
Ето, бар овде си признао и то написмено да си ГРАЂАНИН СРБИЈЕ...... :lol: :lol: :lol:

Мада мислим да си направио штампарску грешку хтео си да напишеш ЛОЈАВАН а не ЛОЈАЛАН........ је л' ???

ma ja to vise ...jer kada postujem one teme nisam gradjanin, a kad ove niko ne kaze da sam gradjanin :lol: :lol:
ps. a da omaknulo mi se :cry:

chovek sa svojim izvinjenjima otvorio put ko zna kakvim svinjarijama protiv Srbije....naravno da ce da ga nagrade....setimo se da je MS u Hagu u presudi Srbiji po tuzbi BIH naveo da se ista obavezuje da sto pre privede optuzene u Hagu "pravdi" na osnovu izjava ministra spoljnih poslova kako se Mladic i Karadzic kriju u Srbiji...njegova izvinjenja nista dobro nisu donela,samo smo izvrgnuti osudama i sprdnji....

ja sam mislio da je srbija onomad ratovala protiv celog sveta, ili naprednijeg dela tog sveta, ali vidim da ta borba jos traje. i ovo je nastavak te borbe, kada oni daju nagradu vi [neki] pljujete na to, kada oni kazu nesto vi suprotno. nekako mi tu nema logike, cigla kockasta a valovi okrugli

Back