Evroprajd NIJE otkazan, i neće ni biti otkazan!

Poruka
9.345
....ali je vest jako dobro poslužila da narodni otpor protiv muželožniče šetnje, umine i splasne, jer je otkazano, pa čemu više da se bunimo?
Ne da NIJE otkazan, nego neće ni biti! Uveliko se zakupljuju stanovi po BGD-u, sve ide po najboljem redu!
....
Kako je ovo vrlo bitno, i već postoje 2 teme, jedna opšta, druga da je otkazan, molim i da ova, da NIJE otkazan, takodje ostane, ili ovu da je otkazan, prilepite mojoj, to može, a moju nikako ne brišite!
....
Kao što je i puštena buva da je birfest otkazan, e isto tako vam je i federprajd otkazan!
PROVALJENI STE!
sad svi naivci će spavati na lažnim lovorikama, a u septembru će muželožnici u šetnjicu!

KO ŠTO JE I RIO TINTO OTKAZAN ETO TAKO JE I OVO OTKAZANO!

....ali je vest jako dobro poslužila da narodni otpor protiv muželožniče šetnje, umine i splasne, jer je otkazano, pa čemu više da se bunimo?
Ne da NIJE otkazan, nego neće ni biti! Uveliko se zakupljuju stanovi po BGD-u, sve ide po najboljem redu!
....
Kako je ovo vrlo bitno, i već postoje 2 teme, jedna opšta, druga da je otkazan, molim i da ova, da NIJE otkazan, takodje ostane, ili ovu da je otkazan, prilepite mojoj, to može, a moju nikako ne brišite!
....
Kao što je i puštena buva da je birfest otkazan, e isto tako vam je i federprajd otkazan!
PROVALJENI STE!
sad svi naivci će spavati na lažnim lovorikama, a u septembru će muželožnici u šetnjicu!

Šta je taj evro prajd brate napaćeni i zašto je toliko bitno da li je otkazan ili nije?

....
....
PROVALJENI STE!

Pa pazi, to je rekao Vučićević.

Kako su krenuli, možda će na Pinku i Happju nastaviti da tvrde da je otkazan i poslati novinare sa fejk operacijom na dan prajda da pokažu gledaocima kako stvarno i jeste otkazan.

Sve smo bliži Orvelovoj 1984.

Pa pazi, to je rekao Vučićević.

Kako su krenuli, možda će na Pinku i Happju nastaviti da tvrde da je otkazan i poslati novinare sa fejk operacijom na dan prajda da pokažu gledaocima kako stvarno i jeste otkazan.

Sve smo bliži Orvelovoj 1984.

+1!
Do sad sam te samo poštovao, a od sada te i cenim!
ovoga se ni ja ne setio! vrh!

mogu i da snime BGD ulice, par dana pre, i da kažu, evo vidite kako je mirno, u vestima u 9 ujutru, na pinku, i onda to prekrije mrak, i samo u 15č izveštaj sa EVROPRAJDA!

da je reko DJUKA znali bi da je TRIK, ovako su pustili Vučićevivća!

LGBT populacija čini 10 % ukupne populacijue u Beogradu a podržava ih bar još 60% sugrađana....25 posto nemaju misljenja o tome tako da bi bila zona sumraka da se posluša 5% nazadnih drekavaca.i otkaze pride.

Aha... sad kapiram. Znači opet pedderbal u Beogradu.

Ja nemam ništa protiv pedderbalova... svako malo kad sam išao po kafanama ili privatnim žurkama ono više muških nego ženskih.. u prevodu pedderbal.

Tek niko ništa nema protiv lezbbača. Ja bih voleo neku kombinavciju za dve lezbaače ali da hoći i jedan dobar ****** da prime u međuvremenu. To ja vam garantujem svi hoće.

A ove dokone budaletine iz kriminalnih krugova u navodno navijačkim klubovima što će da divlja i da lupa Beograd po instrukcijama određenih političara, naprimer prešednika kao i Udbe, pa to sve bi trebalo da bude iza rešetaka da je ovo iole pravna država. Sad će dva meseca da nas zamajavaju pederbalovima... hebem ti državu. A na zimu neće biti grejanja... a čime se oni bave. Pederrbalom. Pa kad je i sam prešednik pedder čime da se bave.

Aha... sad kapiram. Znači opet pedderbal u Beogradu.

Ja nemam ništa protiv pedderbalova... svako malo kad sam išao po kafanama ili privatnim žurkama ono više muških nego ženskih.. u prevodu pedderbal.

Tek niko ništa nema protiv lezbbača. Ja bih voleo neku kombinavciju za dve lezbaače ali da hoći i jedan dobar ****** da prime u međuvremenu. To ja vam garantujem svi hoće.

A ove dokone budaletine iz kriminalnih krugova u navodno navijačkim klubovima što će da divlja i da lupa Beograd po instrukcijama određenih političara, naprimer prešednika kao i Udbe, pa to sve bi trebalo da bude iza rešetaka da je ovo iole pravna država. Sad će dva meseca da nas zamajavaju pederbalovima... hebem ti državu. A na zimu neće biti grejanja... a čime se oni bave. Pederrbalom. Pa kad je i sam prešednik pedder čime da se bave.

smeta vam pederbal a ne smetaju vam naknade za odvodnjavanje, u sred suše!
To zapravo želiš da kažeš?

https://srbin.info/drustvo/posle-iz...uje-oglasili-se-organizatori-parade-sodomita/

1661025195218.png

„Као организатори Европрајда у Београду, свакодневно комуницирамо са државним органима и немамо било какав наговештај да се одржавање догађаја може на било који начин довести у питање. Зато кажемо – да, Еувропрајд ће бити одржан у Београду, његови учесници биће потпуно безбедни и послаћемо поруке о значају толеранције и поштовања људских права ЛГБТ+ популације“, наводи се у саопштењу, а преноси Данас.рс.

Када је реч о изјави уредника дневног листа Информер, организатори Европрајда указују да је она узнемирила ЛГБТ+ заједницу.

„Зато у име учесника, извођача и компанија које су ове године први пут подржале нашу манифестацију, очекујемо и тражимо од највиших представника државе да отклоне сваку сумњу, а ми свакако настављамо са завршним припремама за одржавање Европрајда“, наводи се у саопштењу.

Poslednja izmena:
Ako ih ima i 3~4% imaju neka svoja prava na taj dan. Kao i sto ovi sto su porodicno setali imaju prava da iskazu svoj stav. Kao sto vidite LGBT populacija im nije osporila to pravo i nisu se oglasavali. Kao rodjen u ovom gradu podrzavam pravo LGBTpopulaciji da proslave svoj dan., Ipak su oni znacajno zaduzili civilizaciju, Aleksandar Makedonski ,Leonardo da Vinchi,Mikelandjelo,Gandi ,Chajkovski kod nas prof Srejovic ,Jovan Cirilov .i mnogi drugi.

Back