Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
U ovkavom izboru uopšte nemam nedoumica. Ivana, kao i njen pokojni otac Steva su za mene izuzetne osobe. Osobe s krstalnim moralnim načelima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
antiglobalisti su obicno mala sasica lumpen-proletera ,anahista i komunista ,sto se skupe kad su neki samit da bacaju crvenu farbu
Pa u pravu si sto se njih tice ima i jos primera antiglobalista poput Handkea i ostalih u SAD ih isto ima mnogo pogotovo u Holivudu ,al oni su zadrzani na intelktualnom radu ,bez neke ozbiljne namere da menjaju postojece politicke sisteme u svojim maticnim ,zapadnim drzavama .Не бих рекла. Можда се то може рећи за оне организоване, који излазе на протесте, али итекако је јака интелектуална потка антиглобализма.
Сад ћу мало да дозволим себи слободу, па да рецимо Алмодовара, који има јак шпански национални печат у својим филмовима, прогласим антиглобалистом, или Роберта Бењинија, који такође има особен национални стил, сврстам у антиглобалисте....
Pa u pravu si sto se njih tice ima i jos primera antiglobalista poput Handkea i ostalih u SAD ih isto ima mnogo pogotovo u Holivudu ,al oni su zadrzani na intelktualnom radu ,bez neke ozbiljne namere da menjaju postojece politicke sisteme u svojim maticnim ,zapadnim drzavama .
A hebiga duse prosiri to malonegde izmedju 1. i 2. mada niosm ni neki mondijalista ,ni nacionalista al nema veze ,cudo je da oni koji kukaju na Slovence i komuniste sada vide novu ikonu u Ivani Zigon ,nemam ja nista protiv nje nego mi cudno licemerje nasih velikih -nacionalisticki antikomunista (tacka 1:wink
![]()
Иначе, комунизам је широк појам, уз то и недефинисан. Зашто бих рецимо био против тога што Кастро већ деценијама зајебава Амере:-?
Стрела је у праву. То су превазиђене поделе. Најзад комунизам није глобална претња одавно, већ најмање 15 година нису комунисти ти који имају могућности да укалупе свет. Друга сила је она која има неке могућности за то, а свим силама се залаже.
Osobe s krstalnim moralnim načelima.
Samo mi nije jasno šta je trebalo da asocira na naslov ?
Original postavio svetolik trpkovic
cudo je da oni koji kukaju na Slovence i komuniste sada vide novu ikonu u Ivani Zigon
Ivana Zigon je zena , bre, sa velikim psihickim problemom, i nije u redu da se ovde pise o njenoj bolesti...
Zato necu o njoj.....secam se samo jedne njene izjave, koja se ne zaboravlja......
" Samo slovenska dusa moze da nadje uzitak u patnji......patiti, to je tako srpski..."
( parafraziram)
Mislis kakve veze naslov ima sa temom?
1. to je poziv ljudima koji su pro-evropski nastrojeni. Najvise se odnosi na cediste, jer kako se ovde predstavlja, Ceda je barjaktar i vodja koga pratimo u nezadrzivom putu ka Evropi (tj. ako bude izabran.....za nesto, bilo sta)
2.to je jednostavan izbor izmedju kako si rekao jasnih moralnih nacela s' jedne strane i mnogobrojnih afera (dzipovi, droga, lova za vilu, ....) sa druge. Da ne kazem nesto teze za Cedu.....nije dokazano....;-)
Наравно, она је само једна... један пример