Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ne,
sve nazi organizacije su pan-evropske, one se zalazu za evropu kao jednu zajednicu. Cak u statutu Nacionalnog stroja stoji 'PODREDJIVANJE spoljne politike Srbije ideji bele Evrope'
EU je samo jedan od koraka ka Rajhu.
Па што се не ујединише мајку му после пада Берлинског зида... Зашто се НАТО шири, уместо да буде заједнички безбедносни механизам што је Русија предлагала? Зашто нахрупише масе лопина и превараната да пљачкају Русију док је Елцин опија?!tkacio:
Зашто су напали Србију која је ратовала против муслимана (док сам се занимао за расу веровао сам да муслиман може бити белац само по боји коже)? Зашто су помагали Шиптаре који су "мешане расе"?!
Имам само једно зато: Зато се треба уортачити са осталима и овим смрадовима је*ати нану нанину. После ћемо лако...
п.с. Најјача фора - неки скинс се шетао са заставом СР Немачке и ухапсише га... Како им не сметају заставе ЕУ, а смета им застава једне од чланица ЕУ?!?
Иначе, застава није враћена, и даље је ухапшена. Очекујем протест немачке амбасаде