EVROPA NAS TERA IZ EVROPE

Mi smo fizički u Evropi, a politički nismo u zajednici Evropskih naroda. Mi nismo jedna Norveška, Island ili Švajcarska pa da možemo da ne uđemo u takvu zajednicu. Nama opstanak zavisi od ulaska ili neulaska u EU. Prizovimo se pameti dok još ima vremena.

Mozda je to najbolje (privremeno) resenje...Dobrica Cosic se odavno zalaze za to.

I ne samo on već i mnogi drugi, samo što je ta ideja zbog stavova Albanaca, Amerikanaca i Srba bila uvek gurana pod tepih...

A to definitivno i jeste najbolja opcija, s tim da bi Srbi trebali dobiti malo više od severnog dela (obzirom na katastarske posede zemlje i uložene investicije države Srbije).

Ne mogu Srbi dobiti severni deo Kosova, jer svet uvažava samo granice koje je nacrtao Tito. Iz tog razloga nema ništa od Republike Srpske Krajine ali ni od Sandžaka.

Da, ali priznavanjem nezavisnog Kosova, odnosno prava POKRAJINA, a ne samo Republika na nezavisnost, kreatori toga su učinili korak dalje...
Postoje i granice opština i to sasvim precizne... pa zašto onda opština ne bi imala pravo na otcepljenje...
U prevodu, kada se hoće, sve se može... zar ne?

Možda je bolje reći kada sila hoće. Mi u ovom slučaju nismo sila, i ako se budemo inatili sa silom i ovaj put obiće se nama o glavu - neće sili. Mi smo se sa njima zatezali 8 godina oko jedne glupe stvari. Miloševićev režim je 8 godina trubio kako je SRJ formalno-pravni naslednik SFRJ, to niko nije hteo da prizna, i u NY je na zgradi UN od 1992. do 2000. stajala zastava SFRJ. Kad smo konačno srušili Miloševića, u NY ode Svilanović i kaže kako SRJ nije formalno-pravni naslednik SFRJ, to prizna ceo svet i i na zgradi UN se zaviorila zastava SRJ. Zatim SCG... itd... Ovo je samo jedan glup primer. To naše zatezanje užeta sa velikim silama te sile i ne osećaju a nama su ruke okrvavljene i izranavljene do lakata. Neverovatno glupo sa naše strane.

Nece ljudi nas Evropa da tera iz Evrope. To se mi trudimo da i dalje budemo prevaranti i neradnici i da za inat nista ne naucimo iz vise od 500 godina istorije unazad. Bolje da gines za druge u tudjim ratovima i da si Srbin, nego da se priklonis svetu i normalno zivis. Nama je bre u krvi da utamanimo sve dobro sto imamo. I sto nam je bog i sreca i pamet dala. Mi mrzimo Srbe. Prvog i drugog komsiju, brata, snaju i kolegu. Postara i kozmeticara. Takvi smo. Sta Evropa zna sta je dobro ;)

Evropa ce da se maximalno trudi da trguje sa nama jer to radi za pare, a mi cemo za inat da se ne damo, nego cemo nasim 'expertima' da dajemo pravo da nam vode zivot i uzimaju pare...

Na kraju ce da nas Evropa dekretom uvede u svoje redove, samo da bi mogli da normalnije zive bez da ih mi smaramo.

Nece ljudi nas Evropa da tera iz Evrope. To se mi trudimo da i dalje budemo prevaranti i neradnici i da za inat nista ne naucimo iz vise od 500 godina istorije unazad. Bolje da gines za druge u tudjim ratovima i da si Srbin, nego da se priklonis svetu i normalno zivis. Nama je bre u krvi da utamanimo sve dobro sto imamo. I sto nam je bog i sreca i pamet dala. Mi mrzimo Srbe. Prvog i drugog komsiju, brata, snaju i kolegu. Postara i kozmeticara. Takvi smo. Sta Evropa zna sta je dobro ;)

Evropa ce da se maximalno trudi da trguje sa nama jer to radi za pare, a mi cemo za inat da se ne damo, nego cemo nasim 'expertima' da dajemo pravo da nam vode zivot i uzimaju pare...

Na kraju ce da nas Evropa dekretom uvede u svoje redove, samo da bi mogli da normalnije zive bez da ih mi smaramo.

Neverovatno!!! Dekret!!??
Kako li te majka rodi tako pametnog!!! Kako te ne otkrise politicari da nam budes preCednik? Gde si ti do sad???!!!

Back