Европа и свет после короне !

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
ауторска тема

Не само ЕУ , него комплетна Европа и свет ће бити потпуно другачији после овог вируса корона ..

то можемо да закључимо по великој себичности земаља једни према другима , недостатку солидарности и хуманости .

Веома је могуће да се некон овог корана вируса и свега оног што је било пре , овде мислим на миграције ,доћи потпуно ново време у ком ће свака држава Европе тежити ка суверености, независности и окретању ка себи ..

што ће уједно значити одбацивању економских савеза који су засновани на истим принципима и наводним вредностима , које нико не поштује, а прихватање савеза економских који иду у користи индувидуалних држава ...

Свака држава ће отићи у један себични самостални карантин и водиће рачуна искључиво о својим грађанима ..овде првенствено мислим на земље Европе , ЕУ чланице
међу првима Велику Британију , Италију , Шпанију и земље Вишеградског блока.

Можда ће из свега овога веома снажна и непрепознатљива да изађе Италија као трећа сила у ЕВРОПИ .

шта мислите какав ће свет бити после короне ?

постави свој коментар
добила си коментар.
попиј те таблете и на спавање.
А тема се постваља на одређен начин.
Ако не знаш, понављаћу ти.
И сваком другом ко се тако понаша.
Наравно, кад сам овдје на форуму.
Јер ја за разлику од неких имам живот ван Крстарице.

добила си коментар.
попиј те таблете и на спавање.
А тема се постваља на одређен начин.
Ако не знаш, понављаћу ти.
И сваком другом ко се тако понаша.
Наравно, кад сам овдје на форуму.
Јер ја за разлику од неких имам живот ван Крстарице.

да, видим да те ово доста разбеснело , али то је чињеница и оно што можемо да очекујемо после ове епидемије ..

ne obraćaj pažnju, ljudi te ovde cene, poštuju i raduju se tvojim temama na svakih sat vremena

što se tiče promena, šta će se promeniti konkretno za Žiku, Džorža, Hozea, Jorgosa i Hansa - to niko ne zna, samo neka nagađanja

и нису нагађања . ево нпр Италија ће прва да укине санкције Русији и да са њом настави економску сарадњу можда и на највишем нивоу

и нису нагађања . ево нпр Италија ће прва да укине санкције Русији и да са њом настави економску сарадњу можда и на највишем нивоу

Kako se to menja mikrokosmos Đorđina sa Sicilije

šta se menja konkretno za običnog čovjeka, radnika i stvaraoca

praće narod ruke i pozdravljaće se laktovima

šta još 😒

Свет пре и после короне ће бити као свет после рата .правиће се нови савези , као што рекох засновани искључиво на индувидуалном профиту једне државе , биће изражена сувереност ..Нова епоха у међународним односима ...ко зна , шта све то носи са собом

što se tiče promena, šta će se promeniti konkretno za Žiku, Džorža, Hozea, Jorgosa i Hansa - to niko ne zna, samo neka nagađanja

И Жика и Џорџ и Хозе и Јоргос и Ханс носиће барјак црвени и викати на сав глас "е вива комунизмо е ла либерта"

И таман када отпевају рефрен, комунисткиња се пробуди и схвати да је пала са кревета док је сањала како тај квинтет пева

Свет пре и после короне ће бити као свет после рата .правиће се нови савези , као што рекох засновани искључиво на индувидуалном профиту једне државе , биће изражена сувереност ..Нова епоха у међународним односима ...ко зна , шта све то носи са собом

isto već postoji

Amerika uvodi sankcije Rusiji a to ne važi za Roskosmos

И Жика и Џорџ и Хозе и Јоргос и Ханс носиће барјак црвени и викати на сав глас "е вива комунизмо е ла либерта"

И таман када отпевају рефрен, комунисткиња се пробуди и схвати да је пала са кревета док је сањала како тај квинтет пева

то би можда ја и волела , али то неће бити тако ..бар не још увек .

сада ће на површину да испливају сувереност, самосталност , лични интереси и национализам .

нацонализам у земљама типа Италија,Француска ,Шпанија ће дефинитивно нешто ново донети или нешто што смо заборавили

Back