EVROATLANTSKE INTEGRACIJE

мало тога новог осим што се повећавају порези за вампирске плате

е да албанија добија изгледа статус кандидата пуно су урадили и доста српских органа уградили широм света

ма јадно колико се нервирам зубима би их подавио и црвене и плаве и жуте мамицу им тиранску у уста је.бем

Zajeban je život. Al moramo da se borimo. Šta da ti kažem drugo.

морамо али мора се откаже послушност

нек си хебу матер за порезе и рачуне ја то да плаћам нећу, своја вода са своје земље, своја струја из сунца дању и акумулатора ноћу, снаћи ћу се али нећу више да имам везе са овом спрдачином
сваки србин је драг гост а русофили и еуропејци нека га дувају и властодршци за плате и пљачкање друге нек обрађују ако их вољних још има да трпе

Ненси, ја се извињавам што сам био мало прост. Мислио сам да ће ово бити геј кружоок. Заборавио сам да је лепотица дана увек ту у касним ноћним сатима.

:lol:
Nema problema, nisam zamerila. Znamo se. Ti si moj drug. Nije zgoreg da vežbamo za EU integracije. Nećemo tamo valjda sa porodičnim vrednostima.

Možda bi bio Zdravko Mamić Maminjo. On je legenda i pravio bi nam publicitet. Ako ne znaš ko je dotični gospodin, spreman sam da ti pokažem par klipova da se uveriš o kakvoj se veličini i šoumenu radi.

хвала али није потребно, довољно је да си поменуо име и презиме умем да исчачкам информације са нета

Slabo kao i uvek. A da sad Jugoslavija igra u napadu bi bio Edin Džeko, u sredini Luka Modrić, a u odbrani Nemanja Vidić. A na golu Samir Handanović(Slovenija). Bili bi jedan od favorita za osvajanje svetskog prvenstva.

Aaaaa, nema šta bi bilo kad bi bilo, već šta jeste. Sad im treba naplatiti slabu igru. I uvesti to kao praksu.
Čujem da su nas braća makednoci izboli malo noževima. Ili su to bili neki ubačeni elementi iz Tetova?

Ovaj Slovenac Samir deluje zanimljivo. Zar ih nisu Slovenci sve proterali i pobrisali.?

Kult porodice je najveći u Sjedinjenim Američkim Državama, koji ujedno imaju i najbolje filmove, kao što su Termintor 2 i Roki 3.

Распадају се. Сјеббани су. Холивуд прави такво смеће, да је то неподношљиво. Дебилизација у завршној фази. Детроит, Sicko, GMO, литијум. Седамдесете су биле задњи трзај, када су у Пекинпоовим филмовима теккли потоци крви, а Ромерови зомбији опседали тржне центре. Гласајмо за Рона Пола.

Aaaaa, nema šta bi bilo kad bi bilo, već šta jeste. Sad im treba naplatiti slabu igru. I uvesti to kao praksu.
Čujem da su nas braća makednoci izboli malo noževima. Ili su to bili neki ubačeni elementi iz Tetova?

Ovaj Slovenac Samir deluje zanimljivo. Zar ih nisu Slovenci sve proterali i pobrisali.?

Verovatno. Jugosloveni to nikad nebi radili jedni drugima. :lol:

Распадају се. Сјеббани су. Холивуд прави такво смеће, да је то неподношљиво. Дебилизација у завршној фази. Детроит, Sicko, GMO, литијум. Седамдесете су биле задњи трзај, када су у Пекинпоовим филмовима теккли потоци крви, а Ромерови зомбији опседали тржне центре. Гласајмо за Рона Пола.

Film inače kao umetnost doživaljava kreativnu krizu, ali to će se ubrzo rešiti. Uostalom, francuski i ruski filmovi novije generacije su itekako amerikanizovani. Pre neki dan sam gledao "nochnoye dozor", ni po čemu se ne razlikuje od holivodskog blokbastera.

Film inače kao umetnost doživaljava kreativnu krizu, ali to će se ubrzo rešiti. Uostalom, francuski i ruski filmovi novije generacije su itekako amerikanizovani. Pre neki dan sam gledao "nochnoye dozor", ni po čemu se ne razlikuje od holivodskog blokbastera.

Тешки срање та "Ноћна стража", гледао првих пола сата и баталио. Али имају оног Лопушанског, па Звагињцева, и још понеког које учио од Тарковског. Јапанци кидају без цензуре. Французи су и даље неприкосновени када су љубавне драме и брачни проблеми у питању. Данци су у успону - Valhalla Rising је јеббено ремек-дело.

Back