Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 72.508
A u bg nigde javnog klozeta.Veštačko djubrivo duplo poskupelo - pred prolećnu setvu.Svi su isti.
Cist profit , u vreme oskudacije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A u bg nigde javnog klozeta.Veštačko djubrivo duplo poskupelo - pred prolećnu setvu.Svi su isti.
A put do srbije?Koliko placas? Mogu da ti zavrsim pola miliona rubalja bez problema.
Nauka??????Stvarno tako razmišljaš?
Dakle, da rezimiramo: zapad propada jer se okrenuo nauci, humanizmu te ekonomiji, ali istok, istok je ono pravo, jer se okrenuo verskim moralnim vrednostima, protiv je prava manjina i drukčijih (invalidi, lgbt...), pojedinac je samo sredstvo kako ostvariti močnu državu, jel tako?
oko 600e je trenutno karta BG-Moskva, avionska. Moze i peske da predje i / iz EU a posle kako se snadje, jeftinija varijanta.A put do srbije?
Odem ja u menjacnicu da kupim nekoliko stotina evra kad ono u prvu menjacnicu u koju sam uso nema evri.
svaka cast coveku za ovu stvar koju i politicari zataskavaju cak i opozicioni
Šta je po tebi srmoglavo 1 %? Istina je da je dolar veoma jak u ovom momentu ali tu se radi o nekoliko procenata.Odem ja u menjacnicu da kupim nekoliko stotina evra kad ono u prvu menjacnicu u koju sam uso nema evri. meni cudno to se nikad nije desilo ranije. Odem u drugu kaze ima samo 150 evra. i to po ceni od 122 dinara za evro. A ja pre samo dve nedelje kupio na 118. Au reko cekaj bre nemoguce mislio sam da je kasirka poludela. Odem ja u drugu kad tamo kaze nema evri. pitam kad bi bilo koja bi bila cena da se kupe kaze 122. Au kazem pa onda daj sto pre da odem u prethodnu menjacnicu da kupim tih 150 evra. odem ja kad mucak prodalo se i nema vise. Da skratim pricu prodjem ja ceo Nis uzduz i popreko da skupim i kupim par stotina evra.
e sad ne budem ja lenj vec okrenem druga koji drzi menjacnicu u jednom drugom gradu da ga pitam sta se desava. On mi kaze da banke ne daju devize menjacnicama ili i kad daju daju po mnogo velikim cenama.
I onda ja pozovem jednog coveka koji je visoko pozicioniran u Srbiji da mi kaze sta se desava. I on mi potvrdio da narodna banka ne daje vise evre menjacnicama sto znaci da je drzava pustila da se evro slobodno formira na trzistu. Pitao sam ga pa cekaj zasto ne daje narodna banka a on kaze da nezna tacno zasto. Pretpostavlja da vise nema deviza za te stvari da drzi kurs vestacki.
E sad neznam ako se za samo kazi nedelju dana okvirno kurs popeo sa 118 na 122 za koliko ce otici da se zaustavi videcemo. Mada mi je sve cudno idu izbori a oni ovako da puste dinar da strmoglavo pada . Jedino ako zapad zeli da vucic padne pa onda su ovo naredili da se odradi da dinar strmoglavo padne a sa njim i plate i penzije.
Pogotovu mi je cudno jer i sam evro strmoglavo pada u ebropi zbog eksplozije inflacije u evropi. prvi put u evropi je probijena granica goriva na pumpama da se za litru placa preko 2 evra. Cak 2.2 evra je litra.
Opozicija to govori ali ti ne slušaš zato što si duboko u teorijama zavera.svaka cast coveku za ovu stvar koju i politicari zataskavaju cak i opozicioni
Kupovao sam dva puta evro u poslednjih nekoliko dana, bez ikakvih problema.U menjačnicama evra nema! Čak je počeo crni kurs, kao 90-ih. Crni kurs evra je 130 dinara. Prinuđeni su ljudi tako da kupuju, pa se i dileri ugradili.
Ja ne nalazim nigde nažalost.Kupovao sam dva puta evro u poslednjih nekoliko dana, bez ikakvih problema.