- Poruka
- 6.315
Tuga...... :-(
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jastuk:Jedna kockica : (mogli smo i da svi obrishemo postove ,al da ne bih svim ljudima s kojima caskam na forumu pokusavala da se objashnjavam…..)
Dakle, slobodno me povezujte s ovom osobom koja nije u stanju da se uzdrzi od iznoshenja cinjenica koje se dele medju prijateljima –samo , jer ja to zasluzujem- zato shto sam ocekivala previshe od odnosa ,prepustila mu se …Bliss se pojavila kao osoba koja razume moje probleme , zauzela dirljivo pokroviteljski odnos ….slabost ,slabost,slabost i samo slabost je razlog zbog kog ikad upoznah ovu osobu…I zato prihvatam sve posledice…mislim na ove da ce ona mozda sad zeleti da bude moj “pr” tj. da ce krenuti da se “brani” iznoshenjem cinjenica o meni , o nama itd itd…
Mislila sam du cu se polako sporazumeti s ovom osobom u vezi potencijala nasheg odnosa (dakle ,u vezi toga sta je to shto mozemo da uradimo jedna za drugu ) – naravno bejah glupa (!!!!!!! )
jastuk:nikad i nisam...
jastuk:nikad i nisam...
Bliss:...rodjena si da se ponasas u rl kao u spanskoj seriji...
jastuk:josh ti da budesh nesebican i obrishesh sve moje citate , ako sam ja vec obrisala ...