EVOLUCIJA

zgodan&nezgodan:
sta "pa"...rekla si mi nesto da uradim,ja sam obrazlozio iz kog razloga ne mogu to da uradim...

Aaa...to je ono kao "pa"...kao sta se mene tice?!Jao...PA nismo valjda dotle dosli??? :lol: :lol: :lol:
Ti bez odeće....ja potpuno obučena (bez neke posebne inspiracije da se skinem)....Koliko vidim još nismo ni krenuli.....a kamoli da smo negde došli.... :lol:

Ljubav evoluira..od sunce moje ..do sunce ti tvoje..promenljiva je i ne moze biti stalno istog inteziteta..kada se useta ravnodusnost ..mozes reci zbogom..ljubavi ..

ne iskljucimo li ravnodusnost...
u pocetku tepamo pile,telence i sl.deminutivi...ili "vidi ga kako je sladak dok jede kao beba balavi,stavicu mu portiklicu" :)
ali kada dodje odsudni trenutak...pile postaje kokoska,krava...i gadjamo se raznim agminutivima...ili posudjem "svinjo jedna strokava" :blabla: da ne budem zivopisniji :lol:
...da li ste bili u slicnim situacijama? da li je "kokoska" ili kakva krupna divljac devoluirala?

ne iskljucimo li ravnodusnost...
u pocetku tepamo pile,telence i sl.deminutivi...ili "vidi ga kako je sladak dok jede kao beba balavi,stavicu mu portiklicu" :)
ali kada dodje odsudni trenutak...pile postaje kokoska,krava...i gadjamo se raznim agminutivima...ili posudjem "svinjo jedna strokava" :blabla: da ne budem zivopisniji :lol:
...da li ste bili u slicnim situacijama? da li je "kokoska" ili kakva krupna divljac devoluirala?

pa, mozda malo al samo u naletima strasti...:hahaha:

Back