ЕВО ШТА РАДИ ТАДИЋ У БЕРЛИНУ !!!

sunflowerv:
Bosna i Hercegovina, a ne Hercegovina i Srbija... :roll:

Ja nisam iz bg pasaluka, nego iz Vojvodine..... :smile:
bosna-bosna!
hercegovina -hercegovina,.
to b bilo i sto da sam ja tebe nazivao crnogorkom,dok tio se drzava nominalno zvala SCG!
a ti ni tada ni sada sa cg nisi imala veze!
meni jE VELIKA SRBIJA!
P.S.POZDRAVI I POLJUBI MAJU GOJKOVIC!

svetolik trpkovic:
zanimljiv je ovaj veseljak iz susedne nam BiH trpa se u svaku unutrasnjopoliticku temu i stalno govori kako je on Srbin koji najvise voli Srbiju i kako ima i njeno drzavljanstvo, a u isto vreme svoju voljenu maticu Srbiju naziva uvredljivim imenim "beogradski pasaluk" kako nas inace zovu i iskompleksirani hrvatski radikali.
Da je u Srbiji radikala kao u Srpskoj vama bi bilo puno bolje. On je jedan od retkih - srećom!

svetolik trpkovic:
A iz koje si ti osmanlijske vukojebine ispao muskracino ? :twisted:

Jaoooooo pa nemoj mi reci da si i ti :D hahaha pa nije ni cudo sto kolo vodite na ovom forumu, okruzio se Jomi sa lalama i hrvatima :P ko ce koga ako ne svoj svoga :D hehehe

Ma salim se ja malo, nemam ja nista protiv lala, mirni, stalozeni, kulturni :) mada je ona to slikovito docarala sa "super blag"(im) ;)

eremita:
Па он је брука и срамота за све нас. Иде он у Берлин да Швабама тужи ДСС и Коштуницу... тешка бламажа и то не само за Србију већ и за њега самог, јадан.

zasto bruka?

zato sto je rekao ovo:
Povodom najava da bi se mogao zahtevati prekid diplomatskih odnosa sa zemljama koje bi priznale nezavisnost Kosova, Tadić je istakao da je svaka samoizolacija Srbije usmerena protiv srpskih građana, te da je to "siguran put da se Kosovo izgubi".

Obersturmfuehrer:
Цитат:
Оригинал поставио eremita
Па он је брука и срамота за све нас. Иде он у Берлин да Швабама тужи ДСС и Коштуницу... тешка бламажа и то не само за Србију већ и за њега самог, јадан.

zasto bruka?

zato sto je rekao ovo:

Цитат:
Povodom najava da bi se mogao zahtevati prekid diplomatskih odnosa sa zemljama koje bi priznale nezavisnost Kosova, Tadić je istakao da je svaka samoizolacija Srbije usmerena protiv srpskih građana, te da je to "siguran put da se Kosovo izgubi".

Брука је невиђена пре свега зато што је рекао ово:

Цитат:
- Ne smatram opravdanim da partija Vojislava Koštunice i dalje kontroliše MUP i tajnu službu jer tako neće doći do odlučujućih promena u stvarima koje su dovele do prekida pregovora s EU. To je bio najveći problem pri pregovorima o novoj vladi. Ja mogu ući u kompromise u personalnim pitanjima, ali ne u pitanjima političkog osnovnog pravca Srbije, a to jeste i ostaje članstvo u EU - rekao je on.

А брука је и то што си ти навео јер ако још једном прочиташ цитат схватићеш да је он ван памети, као да га је саопштио неко ко није нормалан! На питање да ли ће Србија прекинути дипломатске односе са земљама КОЈЕ БИ ПРИЗНАЛЕ НЕЗАВИСНОСТ КОСОВА - тај дебил одговара да је то "СИГУРАН ПУТ ДА СЕ КОСОВО ИЗГУБИ"... па како може да се "изгуби" ако га неке земље без наше сагласности признају као независно пре него што ми прекинемо дипл.односе... лупетање пропалог наставника психологије и обичног муљатора - што рече неко боље да је наставио да игра ватерполо, бар би
нешто допринео својој земљи.

eremita:
Брука је невиђена пре свега зато што је рекао ово:
А брука је и то што си ти навео јер ако још једном прочиташ цитат схватићеш да је он ван памети, као да га је саопштио неко ко није нормалан! На питање да ли ће Србија прекинути дипломатске односе са земљама КОЈЕ БИ ПРИЗНАЛЕ НЕЗАВИСНОСТ КОСОВА - тај дебил одговара да је то "СИГУРАН ПУТ ДА СЕ КОСОВО ИЗГУБИ"... па како може да се "изгуби" ако га неке земље без наше сагласности признају као независно пре него што ми прекинемо дипл.односе... лупетање пропалог наставника психологије и обичног муљатора - што рече неко боље да је наставио да игра ватерполо, бар би нешто допринео својој земљи.
Ма таман посла да је играо ватерполо ... Где би нам онда биле медаље ? Него, право на КиМ у школу да предаје српској деци. Уз надзор наравно, да их не поквари, намерно или не намерно. :lol:

Back