Evo šta niče na mestu izgorelog Depoa

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.920
1627378371-Depo-Residence_Collection-01-1-750x450.jpg

Na prostoru nekadašnjeg TC "Depo" u Bulevaru kralja Aleksandra počela je izgradnja novog stambeno-poslovnog objekta.

U dvorištu ovog kompleksa u izgradnji predviđena je komercijalna zona. Ovaj novi kompleks na prostoru nekadašnjeg „Depoa“
radi firma koja je gradila u Bloku 32 u centralnoj zoni Novog Beograda, u Bulevaru Mihajla Pupina, ali i u Kneza Miloša 54.

Podsetimo, TC „Depo“ izgoreo je u požaru 23. avgusta 2014. godine. Tada su u potpunosti uništene dve hale, a „Gradske pijace“
su ovaj tržni centar prebacili na pijacu „Đeram“.

Prostor TC „Depo“ prodat je 2017. godine firmi BKA divelopment, koja je tada, prema podacima APR-a, osnovana sa osnivačkim kapitalom od 100 dinara.
Tada su prodati objekti na prostoru „Depoa“ sa pripadajućim zemljištem na Bulevaru kralja Aleksandra, ukupne površine 4.316 kvadratnih metara.

https://nova.rs/vesti/biznis/trzni-centar-depo-izgradnja-kompleks-slike/

Ovo mi se svidja jer je Depo bio ruglo..iako nisu morali da podmecu požar da bi rasterali prodavce u Depou..Taj pozar me podseca na rušenje Sava Male.

....Ovo mi se svidja jer je Depo bio ruglo..iako nisu morali da podmecu požar da bi rasterali prodavce u Depou..Taj pozar me podseca na rušenje Sava Male.

Урбанизам, и планирање градова, су малко више од "свиђа ми се".
Мени се "не свиђа" што ово крши СВА правила Урбанизма који су сви ови који ово пројектују и доносе планове учили на факсу.
Али СВА!,
Мени би се више свиђало да у Београду, и осталим већим градовима Србије, постоје:
1. паркинзи,
2. проветравање
3. зеленило
4. спорт и игра
5. осунчаност
6. инсталације

Нови Београд, Видиковац...су закон за ове данашње "архитетке"
А да не помињемо ВИШЊИЧКУ БАЊУ или ЦЕРАК ВИНОГРАДЕ, онаква насеља се могу наћи само још по Скандинавији.

https://sr.wikipedia.org/wiki/Атинска_повеља

1666268570212.png

Pogledajte prilog 1241473

Na prostoru nekadašnjeg TC "Depo" u Bulevaru kralja Aleksandra počela je izgradnja novog stambeno-poslovnog objekta.

U dvorištu ovog kompleksa u izgradnji predviđena je komercijalna zona. Ovaj novi kompleks na prostoru nekadašnjeg „Depoa“
radi firma koja je gradila u Bloku 32 u centralnoj zoni Novog Beograda, u Bulevaru Mihajla Pupina, ali i u Kneza Miloša 54.

Podsetimo, TC „Depo“ izgoreo je u požaru 23. avgusta 2014. godine. Tada su u potpunosti uništene dve hale, a „Gradske pijace“

Prostor TC „Depo“ prodat je 2017. godine firmi BKA divelopment, koja je tada, prema podacima APR-a, osnovana sa osnivačkim kapitalom od 100 dinara.
Tada su prodati objekti na prostoru „Depoa“ sa pripadajućim zemljištem na Bulevaru kralja Aleksandra, ukupne površine 4.316 kvadratnih metara.

Ovo mi se svidja jer je Depo bio ruglo..iako nisu morali da podmecu požar da bi rasterali prodavce u Depou..Taj pozar me podseca na rušenje Sava Male.
mene na WTC 11. Sept. 2001

Када чујем "стамбено-пословни објекат"... постанем врло љут.

Уме ли неко да погидне нормалну зграду у којој су само станови?

Неко мисли да ће да ускоче лопови кроз прозор? Нема проблема, нека гаража буде у приземљу, не мора све да буде испод земље.
Са спољне стране тог зида може да се постави неки уметнички рад или већ неки примерени украс.

Ко жели да живи у згради са кафићем, тај је блесав.

Pogledajte prilog 1241473

Kako moze da ti se svidja desetospratna krmaca.
Danas covjek smije da kupi stan samo u vec gusto naseljenom kraju, gdje vise ni igla ne moze da padne. Jer ako moze, ko zna sta ce tu da nikne.

Back