Evo resenja za koren svih problema u Srbiji.

to se bar lako rijesi - ako imas uvjeta uzmes i othranis djecu bez roditelja
kako ti njima, tako i oni tebi...

U Srbiji na jedno dete imaš deset parova, koji bi ga usvojili, a šezdeset prijavljenih hraniteljskih porodica, koje bi ga othranili. Znam kolegu, koji sedi do mene u kancelariji. On i njegova žena nemaju decu i posle nekoliko godina su uspeli usvojiti osmogodišnjaka.

Albanke nisu isto sto i siptarke.

To znamo valjda svi. Problem je što Albanija je Italijanski naziv za zemlju koju su nastanili Squiperi, a to mi prevodimo kao Šiptari. E sad, ono što mi zovemo šiptari i ono što su albanski šiptari, to se razlikuje, ali ne drastično.

Eto, moja ujna je albanka i to naglašava, ali ničim se ne razlikuje od obične šiptarke, jedino što se preko leta obuče u šorcić umesto što bi se uvaljala u čaršaf.

U Srbiji na jedno dete imaš deset parova, koji bi ga usvojili, a šezdeset prijavljenih hraniteljskih porodica, koje bi ga othranili. Znam kolegu, koji sedi do mene u kancelariji. On i njegova žena nemaju decu i posle nekoliko godina su uspeli usvojiti osmogodišnjaka.

nije bas tako
kumova djevojka radi s djecom bez roditelja
problem je prvo u samoj proceduri koja je dugotrajna i zahtjevna
(sto mozda i ne bi bilo loshe da je smisleno)
a drugo je puno, iskreno receno, gadnije i puno govori o nama kao ljudima
ima puno djece sa zdravstvenim problemima medju tom djecom
i jako puno romske djece
trece je cinjenica da se mnogi od roditelja cija su djeca po domovima nikad nisu
zvanicno "odrekli" starateljstva nad svojom djecom pa ti i njihov pristanak treba
al opet...onome ko stvarno zeli priliku da bude roditelj i pruzi nekom djetetu dom
nista od svega toga nece biti prepreka
sta je nekoliko godina za ono sto su tvoj kolega i njegova supruga dobili zauzvrat

nije bas tako
kumova djevojka radi s djecom bez roditelja
problem je prvo u samoj proceduri koja je dugotrajna i zahtjevna
(sto mozda i ne bi bilo loshe da je smisleno)
a drugo je puno, iskreno receno, gadnije i puno govori o nama kao ljudima
ima puno djece sa zdravstvenim problemima medju tom djecom
i jako puno romske djece
trece je cinjenica da se mnogi od roditelja cija su djeca po domovima nikad nisu
zvanicno "odrekli" starateljstva nad svojom djecom pa ti i njihov pristanak treba
al opet...onome ko stvarno zeli priliku da bude roditelj i pruzi nekom djetetu dom
nista od svega toga nece biti prepreka
sta je nekoliko godina za ono sto su tvoj kolega i njegova supruga dobili zauzvrat

Ja ti kažem to što je moj kolega rekao meni. Ako on mene laže, lažem i ja tebe. Bolje od ovog ne znam.

Ja ti kažem to što je moj kolega rekao meni. Ako on mene laže, lažem i ja tebe. Bolje od ovog ne znam.

ma ok si ti rekao
ok je i njegov zakljucak...on je to dozivio tako
istina je da je procedura komplicirana i da vecina
ljudi nije spremna prihvatiti obavezu odgajanja djece
sa poteskocama...sto je donekle i razumljivo pa cak i posteno
missim, bolje tako nego pobjeci kasnije : (

- - - - - - - - - -

Samo lud covek moze gajiti tudju decu.

lud ili ne...preduvjet je da bude covjek
dakle, tebi se nece...svjesno dogoditi, ne brini

Albanke bi uvele red na domacem terenu.Domace busne polovnjace bi izvisile i time bi dale konacno neki doprinos u ovim teskim vremenima.

pa da ce uvesti neki novi kvalitet to svakako.
ambijent u kojem te devojke odrastaju je za nas nezamisliv. logicno je da ce deo svoje tradicije uneti u vaspitanje dece, ali pitanje je koliko ce onda ta deca biti u teskom raskoraku jednog dana.
zamisljam ih kao u filmu Ljepota poroka, zbunjene i lakomislene..
u svakom slucaju, zanimljiv je to projekat i koncept, ali osim u nekoj ogranicenoj ruralnoj sredini ne predvidjam mu uspeh sirih geografskih razmera.

Bitno je da se zapocne a kad jednom nesto krene u dobrom smeru usledice i reakcija koja ce biti pogubna po domace polovnjace.Jednostavno lanac propasti se mora prekinuti a koren svih problema treba saseci ako mislimo da nam nesto krene na bolje.Temelji su nam truli a to je ono sto ne valja .Gnevne i ozlojedjene polovnjace ako misle da vrede vise neka pokusaju da se prodaju na slobodnom trzistu za tu cenu koju su umislile cenim da ce uslediti ledeni tus kad shvate koliko su bezvredne.

Decenijama je nasa Srbija u agoniji sve nam je krenulo niz brdo ekonomija u teskoj recesiji , politika nam je sve samo ne drzavotvorna i patriotska, bela kuga nas kosi nestajemo iz minuta u minut ,drogerasa imamo za izvoz ima ih na svakom koraku, pederashi nam ulicama ponosno marsiraju , izgubismo sve ratove ,izgubismo teriorije, obrazovanje se kao na pijaci kupuje za sicu , diplome falisfikuju ,opsta depresija u svim sferama.Svasta smo pokusali ali bez uspeha jer se nije resilo ono glavno sto je uzrok svih nasih nesreca.
sve nase nesrece poticu od nasih zena koje su glavni ako ne i jedini krivac za sve nase nesrece.
To vise nisu one hrabre cestite srpske majke koje su bile stubovi , cvrsti temelji oslonci porodice.Zato nam je sve i propalo jer nam ne valjaju temelji.
Gledao sma na tv-u kako u pasivne krajeve nase Srbije dolaze devojke iz Albanije kod ljudi koji nisu ni mladi ni bogati pa ih opet te iste postuju i cene .Deca koju one radjaju su zdrava te kuce u zabitima konacno dobijaju zivot i buducnost i sto je najvaznije te zene su zdravi temelji koji nece popustiti na tim temeljima ce buduca porodica biti cvrsta i postojana.
E sad razmisljam da se i u urbane krajeve gde zve daleko bolje situirani mladji i privlacniji muskarci organizovano pocne raditi na dovodjenju devojaka iz Albanije.Dakle neka vrsta kontakt servisa gde bi nasi muskarci mogli uspostaviti kontakt sa tim devojkama i privuci ih u nase gradove.
Tim potezom bi smo vrlo brzo stali na noge ove nase domace polovnjace koje idu na abortuse kao kod frizera i koje nisu sposobne da nam obezbede zdravo potomstvo mogli bismo da eksportujemo nasim neprjateljima.
Posto su sve u fazonu nekog lagodnog zivota neka taj isti potraze u nekim egzoticnim krajevima:per:
Mozda postoji ta zemlja dembelija koja im je mislima i o kojoj stalno mastaju .Pitam se zasto da nam sudovi budu prepuni brakorazvodnih parnica cemu sigurne kuce i ostale gluposti neka one lepo odu tamo gde misle da svega toga ima a neka nasu jadnu Srbiju rasterete njihove frustracije i bolesne fantazije.

Nisu samo žene krive,teško naći i muškarca poštenjačinu...
mi smo srbi generalno ološ od naroda,zato nam se sve to i desilo...

Pa i utom zhitu ima kukolja... Mozhda manje.
Ono jes, slazhem se da srbkinja ima sve manje pravih zhena, a sve vishe neki sharalica-varalica, pomodarki i čuda-mooda, poletelih za šarenim televizijskim manipulativnim programom, pa umislile da i one mogu postati obične manipulatorke, ali to je po meni sve strani faktor, koji od zhena pravi laku robu a od muškaraca mlakonje.

Treba naći, tako kako još pomalo pravih srba ima, tako i ono pomalo pravih srpkinja. Po mojoj skromnoj proceni, takvu mozhesh jedino probati naći sredom, četvrtkom i petkom popodne u crkvi, ali avaj - to ti je zaista lutrija naći.

Nego pitam se pitam, je li stvarno ostalo malo srbkinjitza? Jesmo li to samo nas nekoliko imali sretje? Ja se nadam da nisam jedini ovde takav.

To u crkvi je isto gubljenje vremena mislim,te žene i koje idu u crkvu uglavnom nisu istinske vjernice...to su ti vjernici koji to doživljavaju kao tradiciju,mnogi dolaze zbog toga u zabunu da smo kao religiozan narod...tako da prika,to što ide u crkvu nije nikakva garancija da je skromna,pouzdana..ali koliko vidim i ti si to skonta..
ima i normalnih ovako na prvi utisak,ali te obično izgledaju ispodprosječno koliko sam ja proučavao...

problem je sto nase zene ovakve kakve su niko ne zeli
od uterivanja demokratije su se i fizicki proruznele ove nove generacije,dok matore iz dana u dan sve blize babama
valjda jos vise pao standard nego za vreme Slobe i kvalitet zivota pa zato
tako da ne mogu vise ni da se prodaju ko recimo Ukrajinke ili Chehinje i sl. sva ta istocna Evropa
nema gde da ih oteras

ne kapiram samo...a sta muskarci u albaniji misle o toj pojavi ?
odose im snajke za srbiju, a oni...sta rade?
ajd sto prodaju cerke i seste, kapiram da je to ekonomski momenat ali sta ovi ostali, momci...kako bre oni na to gledaju tamo?
s kim ce oni da se zene, sa kozama?
mozda kontaju da je i to bolji izbor pa zato cute i uvaljuju srbima skart:rotf:

to sam se i ja pitao i saznao da
njihova braća odlaze u eu da rade kao fizikalci, pa albanke ostaju bez muževa i ima ih u višku...

neka cena za albanku je 2k e (papiri, posrednici, put), videli smo da ruskinje staju 1,2k e
dok je kvalitet pod znakom pitanja.

naše "novke", tj mlađe devojke koje šugenzi preporučuje su ipak suviše umišljene, princeze, nedostupne, a i već kada uđeš u tridesete nisi im interesantan.

ostaju slobodne domaće žene koje bar nisu umišljene, ne traže alfu, skresale kriterijume... mislim da prosečni momak od tridesetak godina tu treba da traži neku svoju šansu, ako ćemo realno....

predlagao sam a i ovom prilikom pozivam moderatore koje ovo čitaju da otvore podforum Samci 30+, kao što porodični ljudi imaju svoj Dom i porodicu,
tu bi mogli da ćaskamo, razmenjujemo iskustva i upoznajemo jedni druge... Krstarica bi se na taj način aktivno uključila u borbu protiv otuđenosti i slabog nataliteta. već vidim pohvalne članke u novinama, dodele nagrada, kako je sajt pokazao sluh za potrebe društva itd

Kakva crna krstarica,bolja ti je ona ideja o Rusiji,pali ti Mekflaj tamo a ođe ćeš teško sresti normalno žensko čeljade..da ti kaže čika Šime iz iskustva :deda2:
i da je smuvaš,kad nešto pođe po zlu krenuće jezičinom da kleveće i otkriva tvoj identitet drugim forumašima...čuvaj se mališa i pali za Moskvu,mani se ovih suludih ideja..:telefon:

bitno je samo da papuce kazu odlucno ne kad im polovnjacice konacno pokucaju na vrata i ucveljeno preklinju da ih prime u kucu...
tada je potrebno reci odlucno -ne! da bi mlade devojke videle sta ih ceka i naucile lekciju i njih spasili za buduce generacije!
mada tesko da oni imaju snage, volje i kapaciteta za to...veciti su to utesitelji i rukodrzaci...:lol:

Mlade devojke iz Albanije koje su vaspitane da budu cestite i privrzene svojim muzevima bi vrlo brzo domacim busnim polovnjacama zabile glogov kolac i unistile bi im koncepciju parazitiranja.Koji ovdasnji normalan muskarac bi zenio domacu razguzenu polovaru koju je nateglo pola grada koja je vec odrtavila sva je viseca i vestacka kad umesto nje moze da ima pravu mladu cestitu skromnu zenu koja ga nece izneveriti nikada i ni za sta.
Koja bi to kataklizma nastala za citavu zensku kamarilu sa ovih prostora kad bi im se uvela ovakva konkurencija pa to se ne moze ni zamisliti.
Citave branse bi pukle koje parazitiraju na ovom trulom sistemu i smrdljivoj koaliciji sa gnjiloguzim polovarama.

Back