ilovedoggos
Aktivan član
- Poruka
- 1.956
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je ovo najogavnije..Vaša nova kožna jakna..
Ma užaš bre, al ne možeš ništa da uradiš sem da ne kupuješ toMeni je ovo najogavnije..
Ne kupujem , odvratna mi je koža i krzno..Ma užaš bre, al ne možeš ništa da uradiš sem da ne kupuješ to
I treba da ti bude.. Ni ja ne kupujemNe kupujem , odvratna mi je koža i krzno..
Jeste , neopisivo gadan osećaj i pri pomisli ..Sama pomisao da nosim mrtvu životinju na sebi ne bude mi prijatno
E vidis,postoje mnogo krava koje hoce da ubode rogovima,ali to nije razlog da se kolju.Sta bi ti da zabranis tov goveda,koji se spremaju za klanje i proizvodnju hrane.Pa covek od kako zivi lovi zivotinje za opstanak.Opstanak danas je tov zivotinja.Vi sto pasete travu,nemojte gledati i prikazivati te slike,ako vam je toliko tesko.Takođe, bio tu neki pas, što je bio agresivan čini mi se da je to bio Bull terijer, i njegovi vlasnici su ga eutanazijom uspavali jer se dešavalo dosta puta da ih je napao, i svi skočili kako su oni ubice, a pas imao lep život, šteta što je bio agresivan nisu ga ni silovali, ni odvajali od bližnjih ni išta. Da se razumemo, ja obožavam pse, ali treba biti granica razumevanja. Hajd' nikad nisam čula da je krava napala čoveka, a krave se ubijaju na milijarde.
Šta bi ti, da sitna deca i žene i dalje rade teške i rizične poslove pod prinudom?E vidis,postoje mnogo krava koje hoce da ubode rogovima,ali to nije razlog da se kolju.Sta bi ti da zabranis tov goveda,koji se spremaju za klanje i proizvodnju hrane.Pa covek od kako zivi lovi zivotinje za opstanak.Opstanak danas je tov zivotinja.Vi sto pasete travu,nemojte gledati i prikazivati te slike,ako vam je toliko tesko.
ne znam kakve to ima veze sa kravama,koje hoce da udare.Šta bi ti, da sitna deca i žene i dalje rade teške i rizične poslove pod prinudom?
Da se niko nije bunio svuda i uvek bi bilo normalno da klinci rade u fabrikama, a žene da su plaćene bedno za svoj rad.
Sam uviđaš koliko je moja rečenica polovično tačna-negde u svetu još uvek izrabljuju decu, negde samo jer si žena imaš nižu platu.
Naravno, ima krava koje hoće da ubodu, ali samo ako su one u opasnosti. Takođe, ja nisam ovde napadna, niti pokušavam tebe, ili bilo kog drugog da nateram da "pase travu" već samo prikazujem ono što je istina, ako ti nekim slučajem, ne odgovara ti slobodno idi u druge forume i savetuj se sa onim tamo nutricionistima koji govore kako je goveđe meso zdravo, dok sami kriju tamnu istinu. Znam i biće ovakvih komentara, kao što si ti i to je potpuno u redu. Te slike nisu namenjene kukavicama koje se boje promene. Najbolje je ćutati, ispadneš pametniji, a kad kažeš ispadneš najgluplji. To što ja "pasem travu" ne treba da bude tvoj problem, to je moja stvar. Imamo mi mnogo većih problema od pašenja trave.Istina boli, suviše ponekad, najbolji način da se odbranimo jeste da prihvatimo stvari takve kakve jesu. Kao ljubitelj životinja, koji ne deli ljude na travojede i mesojede, šaljem ti jedan veliki srdačan pozdrav, hvala ti na izdvojenom vremenu za mene, i ovaj forum srećan ti put bio.E vidis,postoje mnogo krava koje hoce da ubode rogovima,ali to nije razlog da se kolju.Sta bi ti da zabranis tov goveda,koji se spremaju za klanje i proizvodnju hrane.Pa covek od kako zivi lovi zivotinje za opstanak.Opstanak danas je tov zivotinja.Vi sto pasete travu,nemojte gledati i prikazivati te slike,ako vam je toliko tesko.
Pa neces me se otarasiti tako lako.Jer je cinjenica da se stoka tovi zarad hrane.Ti mislis da ja ne volim malo tele,pile,prase,jagnje.Volim ih,ali kada porastu idu u klanicu,jer se zati hrane.Mnogi poljoprivrednici zive od toga i zaradjuju.Nemojmo gledati jednostrano.Volim i pse,ali one kojima mozes prici i pomaziti ,a ne onog koji rezi na sve oko njega.Naravno, ima krava koje hoće da ubodu, ali samo ako su one u opasnosti. Takođe, ja nisam ovde napadna, niti pokušavam tebe, ili bilo kog drugog da nateram da "pase travu" već samo prikazujem ono što je istina, ako ti nekim slučajem, ne odgovara ti slobodno idi u druge forume i savetuj se sa onim tamo nutricionistima koji govore kako je goveđe meso zdravo, dok sami kriju tamnu istinu. Znam i biće ovakvih komentara, kao što si ti i to je potpuno u redu. Te slike nisu namenjene kukavicama koje se boje promene. Najbolje je ćutati, ispadneš pametniji, a kad kažeš ispadneš najgluplji. To što ja "pasem travu" ne treba da bude tvoj problem, to je moja stvar. Imamo mi mnogo većih problema od pašenja trave.Istina boli, suviše ponekad, najbolji način da se odbranimo jeste da prihvatimo stvari takve kakve jesu. Kao ljubitelj životinja, koji ne deli ljude na travojede i mesojede, šaljem ti jedan veliki srdačan pozdrav, hvala ti na izdvojenom vremenu za mene, i ovaj forum srećan ti put bio.
Licno vise jedem voca i povrca od mesa,ali jedem i meso,przeno peceno kuvano.OPSTANAK - Suviše smešno zvuči za 21.vek, pazi opstanak. Kakav bre opstanak, danas se ljudi kljukaju slatkišima i bezokusnim hamburgerima i ostalim glupostima. Nedaj Bože da je neko pojeo malo voća ili povrća, ma kakvi bre beda.
U redu, drago mi je zbog toga. Bolje zbog tebe.Licno vise jedem voca i povrca od mesa,ali jedem i meso,przeno peceno kuvano.
To je isto kao što bi ja sad rekla, e znaš ja volim mog psa, al znaš kad poraste ću ga pojesti, jer je ipak porastao, znaš jer ako ga ne pojedem, neću opstati. Ne gledam sve jednostrano, baš gledam široko. Za poljoprivrednike, mogu veoma lako naći posao u proizvodnji povrća i voća, jeste da je jeftinije al nećeš prljati svoje ruke krvlju.Pa neces me se otarasiti tako lako.Jer je cinjenica da se stoka tovi zarad hrane.Ti mislis da ja ne volim malo tele,pile,prase,jagnje.Volim ih,ali kada porastu idu u klanicu,jer se zati hrane.Mnogi poljoprivrednici zive od toga i zaradjuju.Nemojmo gledati jednostrano.Volim i pse,ali one kojima mozes prici i pomaziti ,a ne onog koji rezi na sve oko njega.