Evo konacno dokaza da je covid-19 laboratorijski napravljen

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Evo konacno dokaza da je korona koja je sada medju ljudima kao i virus SARS i mers da su napravljeni u laboratorijama. naime jos pre 20 godina postoje patentirani ti virusi u americi. Takodje postoje i patentirani laekovi za te viruse jos pre 20 godina kao i testorvi za tkrivanje tih virusa kod ljudi. Stim da treba znadi da sve sto je patentirano je proizvod ljudskih ruku a nije prirodno jer nista sto je prirodno ne moze da se patentira. Evo covek sve dokazao pogledajte:

Evo konacno dokaza da je korona koja je sada medju ljudima kao i virus SARS i mers da su napravljeni u laboratorijama. naime jos pre 20 godina postoje patentirani ti virusi u americi. Takodje postoje i patentirani laekovi za te viruse jos pre 20 godina kao i testorvi za tkrivanje tih virusa kod ljudi. Stim da treba znadi da sve sto je patentirano je proizvod ljudskih ruku a nije prirodno jer nista sto je prirodno ne moze da se patentira. Evo covek sve dokazao pogledajte:

Svaka cast kada si naso ovo,nek se zna i za drugu stranu ove depresije u svetu.

Pa kad bi se napravila anketa u opstoj populaciji, 95% bi smatralo da je vestacki, 3% da ne postoji i 2% da je prirodan.

Ti si u tih 2% i nasao si da pises na pdf-u "teorije zavere", a nisi jedini, sto svedoci o bizarnim karakteristikama ovog mesta :super:
Ti izgleda znaš šta misli opšta populacija, a bogami šta mislim i ja.
Daj brojeve za loto, 'se ne za.je.bavamo ovde.

Ajde to sve...ok.
Meni je urnebesno kad doktor pita pacijenta da li je bolovao koronu, a pitanje je koliko asimptomatskih slučajeva bilo koji nisu radili test, ili kao ja sedeli u četiri zida u izostatku čula ukusa i mirisa 15ak dana po svojoj savesti i u prirodnom strahu za ukućane i okolinu... a i iz sažaljenja za preopterećene medicinske kadrove.
I sad... on nekog pita da li je bolovao C-19. :hahaha1:
Otkud zna pojedinac da li je bolovao?
Ko nije imao veće probleme i dan-danas može da smatra da je imao prehladu, kijavicu... alergiju na nešto, i da C-19 ipak ne postoji.

Jos samo ovi medicinski radnici,kada bi se osvestili i prestali da ubacuju virus u narod,doslo bi pre do nestajanja istog.
Kako mislis da lekari ubacuju virus u narod???
I ti poceo kao zabrak da fantaziras previse....

Inace prirodan ili vestacki ne menja cinjenicu da ljudi oboljevaju i umiru. A i dokaz da je vestacki nikad i necemo saznati, osim ako se neko odluci da progovori i time sebi potpise presudu...

Inace prirodan ili vestacki ne menja cinjenicu da ljudi oboljevaju i umiru. A i dokaz da je vestacki nikad i necemo saznati, osim ako se neko odluci da progovori i time sebi potpise presudu...
Само следи ток новца и дићи ћеш до одговора.
То што ти не желиш да сабереш два и два, то је већ твој избор. Само не знам шта ти треба да се сврставаш у табор који једноставно не допушта да се чује друга страна?

Само следи ток новца и дићи ћеш до одговора.
То што ти не желиш да сабереш два и два, то је већ твој избор. Само не знам шта ти треба да се сврставаш у табор који једноставно не допушта да се чује друга страна?
Tok novca? Jedni zarade 10-20 milijardi a najbogatiji i najmocniji izgube hiljade milijardi? Dobra logika, nema sta...
Ja nikome ne branim da prica, samo se trudim (corav posao) da ponovo razmisle bez uticaja laznih vesti.

Tok novca? Jedni zarade 10-20 milijardi a najbogatiji i najmocniji izgube hiljade milijardi? Dobra logika, nema sta...
Ja nikome ne branim da prica, samo se trudim (corav posao) da ponovo razmisle bez uticaja laznih vesti.
А лажне вести су оне које су супротне од твојих уверења?
Није ово фудбалска утакмица па навијаш за твој вакцинисаних тим. Изнео сам гомилу релевантних питања и мишљења компетентних људи и сем етикетирање и брисања постова нисам добио ни један конкретан одговор сем класичне демагогије.
По чему је твоје право на твој избор веће од мог права на мој избор и по чему је твоје мишљење релевантније од мог?
Запамти, истини није потребна пропаганда. Само се лажи служе пропагандом!

Pa sami su pricali da se ubacuje odredjen procenat kovid virusa u vakcinu da bi se stvotio imunitet.Taj procenat sigurno ne deluje isto na sve organizme koji su primili vakcinu.

Back