Novi svetski poredak namerno pali sume i podmece pozare sirom sveta kako bi uverljivije lazirao klimatske promene kako bi porobio covecanstvo i uveo porez na vazduh to jest co2:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta je poenta u korelaciji s nazivom teme, bacamo hejt na pecenje??U pravu je covek.
Vladajuca sekta udara na sve prirodno ali ste vi idioti ne kapirate. Eno vam fabrika vestackog mesa u Surcinu a vasim roditeljima otimaju svinje i ubijaju, satro kuga virus.
Moj je zakljucak sledeci, treba vas hebati jos tvrdje jer ni koronu ni vakcinaciju niste skapirali. Klintone baci bombu ovi su zilavi i zatucani.
Srećom pa imamo tebe pametnog koji je odmah sve ukapirao pa sad kad si tako inteligentan spoznao Istinu i Svetlost, odmah si došao na forum da podeliš svoja vaskolika zapažanja sa ostalim idiotima.U pravu je covek.
Vladajuca sekta udara na sve prirodno ali ste vi idioti ne kapirate.
U jbt pa što ne kažeš......Čestitam, uspeo si u životuJa sam veoma poznat na krsti alo, jel vidis ti sta pise pored mog imena?
cudo 'bozije', ali ne beri brigu, nova religija je tek u zacetkunow, now...mir u lud..ovaj, sudnici..!
a sad sto se tice teme: malo mi je cudno...zapravo nestvarno...kako npr. Grcka cas gori u pozarima, cas se bukvalno davi u poplavi...Iz ekstrema u ekstrem.![]()